Alla inlägg den 12 maj 2021

Av Fester Bestertester - 12 maj 2021 22:45

Jag har funderingar på att ringa AE, akutenheten. Jag känner mig lite ensam och ur gängorna och vill gärna prata av mig med psykiatripersonal. Samtalet kommer förhoppningsvis innehålla sport, musik och film. Endast fantasin sätter gränserna. Nu har jag inte ringt dem på ett tag, så jag hoppas på att telefonsamtalet blir långt och givande. Det stormar i huvudet och jag behöver en hamn att lägga till i. Då väljer jag AE.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 maj 2021 22:39

Hej på er, kära medborgare. Jag bjuder härmed hem Sune med fru till min boning här i Motala. Tanken är att vi ska äta och dricka gott och efter måltiden dra oss tillbaka till herrummet och spisa musik och bläddra i vågade magasin.


Min fru kommer att servera en utsökt potatisgratäng med en köttbit. Det blir något att bita i för Sunes fru Phain, då hon ska få lära sig lite mer avancerad matlagning av min fru. Medans gratängen tillreds och står i ugnen är tanken att Sune och jag ska dricka lite konjak för att få fart på smaklökarna.


Sune, jag bjuder på cigariller både före och efter måltiden, vi ska unna oss ordentligt med godsaker. Och efter maten tar vi oss en bit sockerkaka som frugan ska baka imorgon bitti. Du är även välkommen att botanisera i min skivsamling, jag har som du vet gott om vax från den gamla goda tiden, tiden innan elgitarrer och annat otyg.


Du är välkommen efter lunchtid, så får vi en heldag tillsammans. Konjak, punsch, cigariller och god mat. Det vill du väl inte missa?


MVH/Nils-Erik

Av Fester Bestertester - 12 maj 2021 21:22

Jag hade lilla frugan uppe i huset idag. Hon fick värma en burk ravioli åt mig och hon fick naturligtvis smaka. Men bara två stycken raviolibitar, men en hel del sås. Hon måste hållas smärt, hon får inte svälla upp och bli fet. När vi hade ätit klart ledde jag varsamt ned henne i källaren igen, såg till att hon la sig på sin sköna madrass och drog sitt nyinköpta täcke över sig. Jag hade tröttnat på hennes sällskap. Nu sitter jag i finrummet och dricker lite punsch och röker en cigarill. Det är jag värd efter att ha tagit väl hand om min djungelvilde till fru.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 12 maj 2021 19:13

Jag var på Systembolaget och handlade åt mina föräldrar. Jag sneglade inte på ölburkarna, jag hade inget sug att handla åt mig själv. Jag köpte dem några whiskyflaskor och gick hem till dem med dem. Jag tycker det är jättebra att mamma och pappa fortfarande orkar med att unna sig lite alkohol, de är ju gamla och skröpliga. Jag har inte druckit sedan den 19:e förra månaden och på det stora hela har jag inga problem att hålla mig ifrån joxet. Nån gång ibland när jag sitter hemma och ugglar kan jag få ett visst sug, men det brukar lägga sig rätt fort. Jag är ingen alkoholist.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards