Alla inlägg den 21 maj 2021

Av Fester Bestertester - 21 maj 2021 23:44

Jag avskyr verkligen dagens så kallade musik. Det är bara dunka, dunka och falsettsång. Förfallet började med Elvis Presley och Buddy Holly och sedan har det gått fort utför. Jag vill njuta av Edvard Persson, Tjotta Olsson och Hilmer Borgeling, men knäpper man på kristallmottagaren översköljs man av eletrifierad musik.


Som tur är är jag ingen slav under vare sig radion eller televisionsapparaten, så jag kommer inte i kontakt med så värst mycket nyproducerad "musik". Bland de värsta avarterna finns så kallad rapmusik. Rapar gör jag efter ett par glas punsch, men inte kommer jag på idén att spela in det och saluföra det som välljudande tongångar.


Det kommer att bli en insändare till den lokala blarran där jag kommer att kräva skärpning. Mer Ulf Peder Olrog och mindre stön och stånk till djungeltrummor. Usch!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 21 maj 2021 20:42

Hej. Jag har köpt ett sexpack 3,5:or och dricker dem hemma hos Bosse Rulltårta. Bosse själv har ett kvarter whisky och jag hoppas jag får en slurk av honom. Vi har båda klätt upp oss då vi ska till bästa krogen God vän. Jag har en slant i plånboken och Bosse "kapitalisten" Rulltårta har väl flera tusen i sin.


Det ska bli skoj att träffa Fikret, Muhammed (en jättetrevlig snubbe från Irak), Wladimir, Ismedin och alla andra. Vi är snart redo för avfärd och det ska bli så roligt att rulla hatt. Nog för att det är trevligt att dricka hemma hos Bosse, men det kan inte mäta sig med ombonade och mysiga God vän.


Jag ska bara få i mig mitt sexpack och Bosse sin virre så drar vi. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 21 maj 2021 20:22

Jag var vaken hela natten och la mig inte förrän runt klockan tre i eftermiddags. Fem timmar senare vaknade jag utvilad och pigg. Nattsömn är överskattat, jag sover när jag är trött. Det blev att vara inne på Youtube och kolla på klipp samt spela på mitt TV-spel och rätt vad det var var det morgon. Jag tänkte upprepa bravaden i natt, inte en chans att jag somnar förrän fram på småtimmarna. Jag har flera flaskor Coca-Cola i kylen plus fem folköl. Mig går det ingen nöd på. Sedan kanske jag får en order från Ville och Valle eller min mentala vän Florian. Då måste jag ut och bekämpa ondskan oavsett tid på dygnet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2021 17:01

Jag fick ett ryck och beställde "The massacre" med The Exploited. Vet inte varför, men jag ville ha den. Idag letade jag efter en viss skiva i röran här hemma och vad tror ni jag hittade? Just det, "The massacre". Fasen nu får jag betala för en skiva jag redan har. Så går det när man har oordning i sin samling.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2021 00:15

Som så ofta är fallet blir det en natt utan sömn för mig. Jag är inte det minsta trött och måste upp tidigt då jag har tvättid klockan sju på morgonen. Lägger jag mig nu kommer jag bara att stänga av väckarklockan och grisa vidare i sängen. Jag har ett nytt motorcykelspel till min Nintendo Switch, jag ska sitta uppe och spela det i natt. Tyvärr blir jag utan Coca-Cola, då jag inte vill dricka mer än de tre liter jag redan druckit. Men det finns vatten i kranen. Så får det bli.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards