Alla inlägg den 2 maj 2021

Av Fester Bestertester - 2 maj 2021 22:13

Här sitter jag och kontemplerar om stor och smått. Röker alldeles för mycket gör jag också. Hör och häpna, jag har funderingar på att ringa AE, akutenheten. Vill prata av mig med min livlina. En stunds otvunget samtal med proffs på dåligt mående.


Gör jag det kanske de skickar polisen på mig igen, men det kan det vara värt om jag får mer benso. En och annan Olanzapin kan jag också ta, det kanske jag skulle behöva. Men fy fanken för att vänta däruppe i flera timmar på att få träffa en läkare. Jag går fram och tillbaka i korridorerna med förhöjd puls och allmänn oro i kroppen.


Om jag skulle berätta om mina symptom bidde det väl inläggning. Fast i så dåligt skick att LPT ska vara aktuellt är jag förmodligen inte. Jag får kanske slå samtalet ur hågen och kämpa på här hemma. Men det börjar bli övermänskligt att ständigt ha så kallade positiva symptom. Det är i stunder som denna jag lyfter luren och slår in det där 010:numret.


Ack, den som ändå hade en partner, kanske en sambo. Då skulle jag ha någon att krama, någon att klappa på magen och bli klappad på magen av. Mänsklig närhet... Jag får förlita mig på rikligt med medicin istället och försöka må bra på kemisk väg. Sådana är mina tankegångar.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 maj 2021 21:43

Att köpa motorcykel kan jag glömma, då jag är fattigpensionär, men drömma kan man ju. Helst vill jag ha en Honda Fireblade och en sådan går loss på 240 000 och uppåt. I andra hand vill jag ha en Honda CRF300L, en smidig liten maskin för den modesta summan 75000. Det är en offroadare och verkar funka bra även på landsväg. Lätt, smidig och alldeles underbar, sådan är den. Jag har inte åkt motorcykel på snart 20 år, men suget finns kvar. Man kanske skulle bli återfallsknutte, men då måste jag vinna lite på Lotto först.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 maj 2021 21:16

Andra raka segern är ett faktum och mitt IFK Norrköping är uppe på en femteplats. Topp fem är helt okej, men topp tre nödvändigt för att kunna ta sig ut i Europa. Det blir såklart tufft, men jag tror på manskapet, en tredjeplats är rimligt att hoppas på. Nuförtiden har de flesta spelare så krångliga namn, så målskyttarna får ni läsa om på annan plats än denna blogg. Jag lyfter på tupén och önskar grabbarna all lycka i jakten på framtida segrar. Härliga IFK!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 2 maj 2021 21:10

Jag har alldeles nyss pratat med min gode vän "Mats". Han har en hel del i sparpengar, men kommer inte åt dem då han har en så kallad förvaltare. Han ska upp i rätten för att försöka slippa sin förvaltare och istället få en nära släkting som god man.


Då skulle han få loss lite kulor och kunna unnna sig något rejält. I dagsläget får han min pant och det blir ju inga stora pengar, inte ens 100 spänn i veckan. Vi har planer på att leva gott på hans pengar när han får tillgång till dem, vill säga. Och det kan dröja tills nästa år, då tingsrätten har fullt upp.


Fem flaskor whisky är jag lovad, det är inte illa. Tills han får sina pengar får jag stötta honom bäst jag kan. En blind leder en blind, med andra ord.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 maj 2021 20:02

Jag lyssnar på mina musikaliska husgudar The Beatles. Nyss var det "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", ett finfint alster av grabbarna. Nu ska jag ladda spelaren med "Abbey Road". Jag blir på bra humör av att lyssna på dem. De enda band som kan konkurrera med dem i braighet är Electric Light Orchestra och Motörhead. She lattjo, yeah, yeah, yeah!


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 2 maj 2021 16:48

Jag blir galen (galnare)! Jag har så störande röster så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag tänker i alla fall inte ta livet av mig som de säger åt mig att göra. Inte tänker jag lyda deras order och anlägga en brand heller. Så galen är jag inte.


Jag vet att jag skulle kunna kontakta vården och få hjälp, men jag är rädd för att bli inlagd. Jag vill ha mer benso och kanske en tablett Olanzapin. Jag tarvar höga doser medicin för att fungera och är då fortfarande som en bil på tre hjul.


Äh, jag går ut och går. Det är mitt universalknep och fungerar faktiskt och inte bara för stunden. Motion på recept, det är da shit. Ville, Valle och alla andra: dra åt helvete!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 maj 2021 16:26

Jag erkänner, jag går inte till Mötesplats Helknas bara för att skratta åt övriga deltagare. Jag sitter mest hemma och glor, det blir ett trevligt avbrott från tristessen som dominerar mitt liv. Billigt kaffe är ett plus, men jag skulle gå dit även om priset fördubblades.


De flesta har en psykisk sjukdom i bagaget, men inte alla. Min ena före detta arbetskamrat har ingen diagnos och är bara en smula efterbliven. Sedan har vi en fläskfia som endast är (gravt) förståndshandikappad. Men de tillhör undantagen.


Men visst lockar de andras prat till skratt. Det verkar som att psykisk sjukdom sätter sig på intelligensen och det är en bonus. De är ena riktiga såskoppar, de andra. Och så har vi jag då, den överintelligenta killen.


Självklart blir det ett besök på Helknas imorgon också. Dels för att fördriva tiden, dels för att skratta.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 maj 2021 15:53

Mitt IFK Norrköping leder med ett noll borta mot Örebro SK. Målskytten heter Samuel något. Heja, heja, heja! Örebro är ett rätt tandlöst lag, så jag tror på bortaseger för Snoka utan större problem. Blir det ovagjort, eller ännu värre förlust, så blir gapet till topplagen stort och jag tror då att kampen om guldet redan är körd för Snoka. Tre poäng på fiendemark, det är toppen.


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards