Alla inlägg den 8 maj 2021

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 22:02

Det blev att smacka i sig tre tabletter Stesolid när det stormade som värst i huvudet. De gjorde mig skönt avslappnad, precis vad de är till för. Jag har en ynka tablett till att ta, men det gör inget, för jag har hamstrat dem de dagar jag mått bättre. Har säkert femtio tabletter hemma. Jag kommer att överdosera idag, allt för att slippa kontakta akutenheten, AE. 20 milligram är skrattretande lite, inte underligt att man överdoserar när tillfälle bjuds. Någon doshöjning verkar det inte bli, jag har inget hört från min slöa kontaktperson. Men det kan jag leva med, för de dagar jag mår okej blir det inte alla fyra tabletter, vilka jag har att ta om dagen. Bu för vården.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 21:17

Tja ba! Detta är Anna-Fia från E-tuna. Jag har haft en kanonhelg med utgång både fredag ock lördag. I fredags följde jag med en mörk kille som hette Hassan. Han o jag hade sex såklart och vi körde med kondåm.


Igår var jag på Statt o blev bjuden på drinkar av en ecklig gubbe. Jag lät honom bjuda ock han hade sin hand på mitt lår. Lite tafsande dör jag inte av. Fast han hade en svettig öl mage ock jag ville inte ha sex med honom. Han lackade ur på mej när jag sa att jag skulle hem ensam.


Nästa vecka ska ja ock min kompis Carro ut på krogen ijen. Vi ska leta upp varsin arab ock ligga med dom. Svennar lockar inte längre. Ja, det var allt från mej. Puss, puss ock ha det bra!


MVH/Anna-Fia

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 19:43

Jag lyssnar på en av mina favoriter när det kommer till punk: The Exploited. Just nu är det "Beat the bastards" från 90-talet. Aggressiv och kompromisslös musik som faktiskt gör mig glad och får mig att klappa takten. Är man ur gängorna kan en dos Exploited hjälpa. "Punk's not dead". Indeed not...


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 18:55

Här följer en bild på mitt stökiga vardagsrum.

 

MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 17:19

Jag funderar på att telefonera akutenheten och beklaga mig över mitt mående. Jag är inte direkt på topp, om man säger så. Jag vill ha någon att gråta ut för, ett proffs på psykisk sjukdom. Jag har inte ringt dem på ett tag nu så det må vara förlåtet om det blir ett samtal idag. Jag ska bara medicinera med lite doningar och om måendet inte förbättras slår jag dem en signal. En vecka på PIVA är kanske vad jag behöver.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 17:10

Jag tog upp frugan ur källaren och ställde henne på gården för en stunds motion. "Me cold, me cold" gnällde hon. Jag hade som tur var strypkopplet med mig och snärtade henne över benen med det. "Put tihs on and run" blev mitt svar.


Man måste hålla fruntimmer kort annars utmynnar det i myteri. Kvinnan ska inte sätta sig upp mot mannen, det mår hon inte bra av. Jag lade kopplet om frugans hals och fick henne att springa runt på gräsmattan. Detta var på baksidan av huset, då det är väl insynsskyddat.


Efter motionen så ställde jag henne i köket, hon hade falukorv att steka. Den blev precis som jag vill ha den, så inga nya snärtar behövde utdelas. Det är ett drygt jobb att vara en make till en djungelvilde.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 16:33

Demonerna ger sig aldrig, de plågar mig dag som natt. Nu har de skickat ut bilar som spanar på mig. Jag var en sväng till affären förut och gissa om de följde efter mig. De gör det helt öppet som en styrkedemonstration. Men jag är inte ensam, jag arbetar för en agentorganisation kallad "I".


Vi förfogar över laservapen och neutronbomber och är inte sena att ta kampen mot den onda organisationen "O". Vi har legat i krig i åratal och än är inte segern vunnen, men den närmar sig.


Att man inte ska kunna gå ut en sväng utan att förföljas. Men sådant är livet för en toppagent, jag är van efter åratals kamp. Ni kan gott lägga ert krut på mig, "O", så kan övriga agenter jobba ostört.


Jag tar kampen varje dag. Jag avverkar onda bestar på löpande band. Seger!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards