Alla inlägg den 7 maj 2021

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 23:52

Sitter och lyssnar på Motörhead och deras sista skiva "Bad magic". En riktigt bra skiva efter några mindre bra släpp. Mikkey Dee excellerar vid trumsetet som vanligt och Lemmy brölar som bara han kan. Tyvärr avslutas skivan med en Rolling stones-cover, men vilken skiva är perfekt? Lemmy tog avsked med flaggan i topp i alla fall. Lemmy Kilmister, den evigt unga snubben, han skulle ha fyllt 76 i år om inte cancern tagit hans liv.


MVH/Fetser Bestertester

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 23:02

Av någon förunderlig anledning har jag börjat köpa mineralvatten. R*ml*sa med smak av päron. Okej, det finns en anledning och det är att jag vill sköta min kost, vad jag stoppar i truten. En flaska på 1,5 liter räcker i flera timmar då jag inte gillar det något vidare. Jag höll på att nästan svepa en Coca-Cola och även om den är sockerfri så är det säkert inte nyttigt, eller kanske rent av skadligt. Jag bytte då heroiskt till vattenblask.


Jag har kanske en halvliter Coca-Cola kvar, den sätter jag i mig i ett nafs. Jag ska bara dricka upp mitt vatten först, sedan får jag en stunds njutning när jag byter dryck. Kanske sätter sig den på magen, för jag vägde mig förra veckan och hade inte gått ned ett endaste kilo, trots att jag slutat med chips och kraftigt dragit ned på folkölen.


Finns det verkligen någon som uppskattar kolsyrat vatten? Jag gör det inte.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 22:50

Jag nödgades ta en Lergigan och en Stesolid för att få lite lugn. Min hjärna är i uppror och jag straffar den med kemikalier. Jag var med i en undersökning Karolinska institutet gjorde på 00-talet och kvinnan som intervjuade mig ville veta om jag haft hjärnskakning och det har jag ju. Syrran tog snarskank på mig och jag stöp med huvudet före i backen. Detta var när jag var kanske fem, sex år, skulle det ha gett mig schizofreni?


Nu sitter jag i alla fall ned när jag skriver detta, men måste anstränga mig för att inte trava runt i lägenheten som en osalig ande. I stunder som denna vill jag ha knock out-piller så man får sova bort joxet, men några sådana skrivs inte ut. Jag tänker Flunitrazepam och barbiturater. Ni vet, det som tog livet av Michael Jackson.


Rösthallucinationer är fasligt irriterande. Man har ju hört talas om peppande sådana och det har jag haft, även fast det tillhör ovanligheterna. Det är främst "F" som är schysst mot mig och hjälper mig att hålla mig i liv. Mer av "F" och mindre av Ville och Valle.


Positiva symptom är jobbiga, men jag håller ångest som värst. Fast det kanske är ett positivt symptom, jag vet inte. Ångest har fått mig att reka plats för att ta livet av mig och fått mig att i förtvivlan ropa på mamma i en becksvart skog.


Jag skulle tippa på noll timmars sömn inatt. Att vara vaken om nätterna förvärrar ofta symptomen, men jag har inte ro att ligga på sängen, hur läkande det än må vara. Ut och vandra mitt i natten? Kanske.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 22:34

Jag roas av Facebook, jag skrattar gott åt vad mina så kallade vänner lägger upp. En kille har helt snöat in på katter och publicerar minst en kattbild/-film om dagen. En annan la idag upp en bild på en kvinnlig indian. Vargar är annars hans favoritmotiv. Vad är det med vargar och indianer som lockar förståndshandikappade?


Foton på halvt uppätna maträtter dräller det också av och läggs det inte upp bilder på frukost, brunch, lunch, middag och kvällsmat blir jag besviken. Jag blir sällan besviken...


Jag skriver sparsamt, men när jag gör det är det rena dynamiten. Dock är det något fel på mina vänners like-knapp då jag sällan får någon så kallad like. Fast det jag skriver är inget som idioter förstår sig på, jag vänder mig till eliten och där platsar bara ett fåtal. Det är kul med Facebook!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 22:24

Allsvenskan i fotboll rullar vidare. Imorgon är det hela fyra täflingar med ett göteborgsderby som russinet i kakan. Ska Häcken lämna kvalplatsen eller ska IFK Götet bakom flötet stiga i tabellen? Jag hoppas på oavgjort.


Mitt Snoka täflar först på måndag då man möter pestråttorna (AIK). En mycket viktig match, Snoka måste fortsätta på det vinnande spåret för att inte halka för mycket efter topplagen. Sedan är inte AIK direkt ett lag jag gillar, för att uttrycka det milt.


Fotboll är sporternas sport och en sport jag själv utövat med viss framgång. När jag var pojk spelade jag i skolans fotbollslag och vi gick ända till final i en turnering som täckte in hela landskapet. Där orsakade jag en frispark som resulterade i matchens enda mål. Så kan det gå. Sassa brassa mandelmassa!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 22:07

Min hemstad Norrköping har ett basketlag kallat Norrköping Dolphins. Namnet knycktes väl från Miami Dolphins i USA med långsökt koppling till en attraktion på Kolmårdens djurpark, dess delfinarium. Jag tittade faktiskt på en basketbollkorg idag och häpnade över färdigheten att så kallat dunka in bollen. Men det kanske är en baggis om man är en tre meter lång basketvirtuos. Nåja, Dolphins vann sin semifinal ikväll och jag var på plats utanför arenan. Men jag köade inte för att komma in där, jag väntade på injektion i mässhallarna, vilka ligger nästgårds. Jag tycker att basket är en rätt tråkig sport, för mig är det fotboll som gäller. Men det visste du väl redan?


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 21:41

Man undrar ju vad som driver en seriemördare. Jag har länge varit intresserad av ämnet och lirare som Ted Bundy, Pedro Alonso López och allt vad de heter fascinerar mig. Hur kan man ta livet av en människa? Hur kan man ta livet av flera som dessa gossar gjort?


Inte för att jag har några direkta planer att följa i deras spår, men lekt med tanken har jag gjort, det ska villigt erkännas. Det måste man väl ändå få göra? De är jordens avskum, men är jag så mycket bättre? Jag vet faktiskt inte.
Man kanske skulle gå till Clas Ohlson och köpa sig en förskärare. Den kan man filea mer än fisk med. Fisk? Albert Fish...


MVH/Herr X

 

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 20:01

Jag har inte fått in en enda aktivitetsrapport från Norrköpingsavdelningen. Ingen värd namnet i alla fall. Jag fick ett mejl men i det stod det mest vad de två deltagarna haft för skaffning och hur mycket kaffe de drack. Var är bilderna på UFO:n? Var är bilderna från ombordtagningarna?


Avdelningen existerar mest på pappret. Ett lock av spritångor ligger över den. Ja, de flesta medlemmar är riktiga suputer och väljer flaskan framför det livsviktiga arbetet. Jag har god lust att upplösa den, avskeda alla medlemmar rakt av.


Ni får en chans till, men då vill jag se resultat. Korken i flaskan och fältutrustning på!


MVH/Arg motalabo (Sune Andersson)

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards