Alla inlägg den 19 maj 2021

SOS

Av Fester Bestertester - 19 maj 2021 23:04

Kamrat. Partikamrat. Tiden är kommen för revolution. Sossarna har vanstyrt vårt land nästan oavbrutet sedan tidigt förra seklet. De är förbrytare som satt oss i händerna på FN och det förhatliga EU, vilket har lett till en situation där vi står nära en systemkollaps.


Vidare kommer Sverige att fortsätta skicka soldater till länder i inbördeskrig eller krigsliknande tillstånd som USA många gånger ligger bakom med sin perversa syn på frihet. Svenska soldater ska skydda Sverige och garantera dess suveränitet.


Eländet började på allvar med Olof "Pinocchio-näsan" Palme 1975. Sedan dess har det bara gått utför med landet. Importerad brottslighet, klaner som bedriver drogförsäljning, styr hela bostadsområden och i Södertäljes och Malmös fall snart hela städer.


Slå dig fri från marxismens bojor och stå rakryggad mot kapitalister med sin privatiseringshysteri och ekonomiska rovdrift. Det finns en tredje väg och den har Samlingen för oberoende seloter (SOS) slagit in på ända sedan bildandet.


Återinför dödsstraffet och avrätta alla koryféer och medlöpare på fläcken. Sverige är på väg mot ett blodigt inbördeskrig och krafterna bakom det faktumet måste straffas hårt. Rösta på SOS och gör det redan i höst i kyrkovalet. Ta tillbaka kyrkan från den marxistiska pöbel som styr den, trots att en tro på Gud går på tvärs mot vänsterpolitik. Rösta rätt, rösta SOS.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 19 maj 2021 21:02

Äntligen fick jag i mig lite öl, då jag var på Systembolaget vid öppningsdags. Det blev åtta burkar Bellman och de slank ned utan problem. Jag gjorde sällskap med Mannen med militärkepsen och vi satte oss på en bänk rätt centralt. Det var snutfritt, så vi fick dricka ifred. Vi satt i flera timmar och efter att mina öl var uppdruckna köpte jag tre till och den här gången gick vi båda till Stortorget och satte oss. En kille jag kallar Knubbisen kom cyklandes och slog sig ned hos oss och han hade en öl i innerfickan. Trevligt! Efter allt som allt elva starköl var jag färdig för sängen, så det blev en vinglig promenad hem för lite sömn. Nu har jag kvicknat till, men tyvärr är jag nykter. Nåja, ny dag imorgon med nya möjligheter.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 19 maj 2021 14:46

Jag var på toaletten på mötesplatsen och gjorde ifrån mig på vattenklosetten. När jag drog upp byxorna och skulle dra åt bältet gick det sönder. Jag är tjock och min mage tränger ned byxorna, jag kände hur de höll på att glida ned. Jag fick gå hem hela vägen och hålla i byxorna, så jag inte skulle gå med blottad stuss. Som tur var hade jag ett reservbälte hemma, så nu hålls byxorna på plats. Man vill ju inte åka dit för ofrivillig blottning.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards