Alla inlägg den 14 maj 2021

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 23:07

Göteborg har tyvärr två lag i Allsvenskan, Häcken swing och Götet bakom flötet. Just nu ligger ett tredje lag från staden på uppflyttningsplats i Superettan, nämligen Gais. Det vore bedrövligt om ännu ett lag från landets baksida kommer att spela i Allsvenskan nästa år. Fast både Häcken swing och Götet bakom flötet kan ju åka ur serien, vi får hoppas på det. Och hoppas på att Gais tappar poäng och placeringar.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 22:58

Jag såg precis ditt inlägg, Hasse. Nu är det för sent att komma på besök, men vi kan ju ses imorgon. Om du nu inte sitter i Hörsalsparken hela dagen, förstås. Alkoholen är ett överspelat kapitel för mig, jag tar mig an livet nykter. Men det ska tydligen gå att ha roligt utan alkohol har jag för mig att jag läst någonstans.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 21:23

Gaska upp dig, X. Det blir inte bättre bara för att du sitter och tycker synd om dig själv. Om du vill så är du välkommen hem till mig. Men skynda dig, för jag bar bara några öl kvar. Jag förvärvsarbetar inte heller och har således vad som kan betecknas som semester varje dag. Jag hänger med polarna nere på stan och det är allt jag behöver. Det och några hundratusen på kontot. Det kan vara ditt nya, nyktra liv som gör dig nedstämd, det skulle jag oockså bli utan starkvaror. Se det från den ljusa sidan: du är i alla fall inte inlagd på hispan.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 20:59

Jag lever ta mig tusan med ständig oro i kroppen. Ibland förvärras den och växer till ångest, ibland får jag bara lindriga besvär. Därfär medicinerar jag med bensodiazepiner tre gånger om dagen och har tillåtelse att ta en extratablett. Inte har jag ro att ligga på sängen och inte vill jag ut och gå. Jag snurrar runt i lägenheten och sliter mitt hår i förtvivlan. Jag skulle behöva en rejäl fylla, men jag har ju slutat med det starka, så det går inte. Jag sitter och sörplar på en tvåkommaåtta och har en kvar i kylskåpet. Det är allt. Man kanske skulle börja röka braj. Obs, det var ett skämt. Hela jag är ett skämt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 18:31

Jag ska undersöka vad som händer vid långvarig utebliven sömn med mig själv som försökskanin. Tänkte vara uppe i tre dygn utan sömn och ska se hur och om det påverkar mig. Kanske ett stolleprov, men jag är nyfiken. År 2019 var jag utan sömn i fem nätter i följd och då fick jag tvångsvård, men då mådde jag dåligt redan innan sömnlösheten. Kommer mina röster att öka i intensitet? Kommer min paranoia att nå nya höjder? Vi får se. Experimentet startade i förmiddags när jag klev ur sängen efter en god natts sömn. Det här ska bli spännande.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 16:36

Jag har bytt om till finskjorta och har vattenkammat håret. Nu väntar jag bara på att Ronny ska ringa så träffas vi på bästa krogen God vän. Kalsongerna bytte jag förra helgen, de får hänga med ett tag till. Jag har tusen spänn på kontot, men tänker inte blåsa allt ikväll. Jag räknar med att dricka åtta till tio starköl, det får räcka för mig och går loss på cirka femhundra kronor. Kanske lånar jag ut en hundring till Rontan, men inte om han tjatar. Snart är vi på God vän, stället hela världen möts på.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 16:26

Jag hade frugan uppe i huset idag. Hon värmde en minnestronesoppa till mig och hon fick högsta betyg. Jag behövde inte snärta till henne en enda gång. Till soppan tog jag en ostsmörgås med smör på. Jag lyxade till det. Lilla frugan måste tänka på vikten, så idag får hon leva på Friskies nere i källaren.


Imorgon tar jag upp min lilla toka igen, då ska hon steka falukorv till mig. Det ska vara tunna skivor och näst intill brända för att de ska falla mig i smaken. Bränna mat är frugan duktigt på...


Nu ska jag ned i källaren och tömma hennes "avfallshink". En äcklig men nödvändig uppgift. Jag umgås med tanken på att låta frugan använda vattenklosetten, men då kan hon inte göra ifrån sig när hon känner att hon måste, hon får vackert knipa ihop tills jag släpper ut henne från källaren.


Det är ett ständigt jobb att vara gift, det ska gudarna veta. Men hon ger mig så mycket tillbaka: massage, matlagning och städning.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 14:34

Jag försöker dra ned på rökningen, men det går inget bra. Sitter just nu med en snus inne, nikotin måste jag få i mig. Är väl inne på dagens tredje snus, jag håller det på en låg nivå på grund av att jag röker så mycket. Snus smakar bra och det svider lite under läppen, men det är bara positivt. Tänk om man kunde slopa ciggen helt och hållet och bara snusa. Då skulle jag spara pengar samtidigt som det är bra för diabetesen. Snus is da shit.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards