Alla inlägg den 10 maj 2021

Av Fester Bestertester - 10 maj 2021 22:36

Jag känner mig lite nere, men parerade med lite Motörhead. Lyssnar på låg volym, ett kardinalfel när det gäller Motörhead, men jag vill inte bli vräkt. Genast kändes det bättre och jag har avverkat flera skivor. Just nu är det "Kiss of death" jag lyssnar på och den är helt okej. Inte en av deras bästa, men ändå bättre än det jox man hör på radion.


Nu mår jag så bra att jag funderar på att slopa den Stesolid jag har till kvällen. Jag rycks med och trummar händerna mot låren i ett försök att hålla jämna steg med Mikkey Dee. Mission impossible!


Fortsätter jag må så här (bara viss oro och lite, lite nedstämdhet) avstår jag från attt ringa akutenheten. De kan behålla sina piller, jag har ju Motörhead att ta till. Keep on rocking!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 10 maj 2021 22:00

Det blev hemmavinst för IFK Norrköping mot Pestråttorna, två noll. Båda målen gjordes av en tjomme som heter Samuel och kommer från mörkaste Afrika. Jag ska inte ens försöka stava hans efternamn, men det börjar på a. Nu ligger man tvåa i Allsvenskan och det är mer än godkännt. Härnäst väntar match mot lilla Degerfors hemma på Parken. Degerfors är ett lag man ska klå om man vill vinna SM-titeln. Fjärde raka segern då?


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 10 maj 2021 19:26

Det forum jag dagligen besöker har legat nere i jag tror sex dagar. Idag återuppstod det på nytt webbhotell. Omregistrering krävdes, men det tog ju bara några minuter. Äntligen kan jag hänga där istället för på porrsajter. Men lite på att jag kommer att prioritera bloggen, det är mitt kall här i livet. Man kan ju vara på två ställen samtidigt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 10 maj 2021 18:01

Ikväll blir vi hela tre personer som beger oss till urskogen, den ogästvänliga Vrinneviskogen. Vi ska spana efter UFO:n och utomjordingar. Med oss tar vi sex smörgåsar ljust bröd med färdigskivad ost på och en termos med kaffe, Arvid Nordquist. Vi begär inte att vi ska bli ombordtagna eller få skaka hand med en alien grey, men lite bilder vill vi i alla fall ta. Alla tre är utrustade med kamera och är specialtränade för spaning i fält. Det hoppas vi räcker för att få bevis för utomjordingars existens i vårt luftrum. Finns där några fjälliga filurer kommer de att fastna på film.


MVH/Er sektionschef

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards