Alla inlägg den 30 maj 2021

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 23:06

Det är bra att flickor och kvinnor idrottar så de inte blir fläskiga och äckliga, men håll det på hobbynivå. Det finns ingen anledning att till exempel titta på damfotboll, då vilket "elitlag" som helst skulle få stryk av ett halvdant pojklag.


Allt män kan kan kvinnor, men de gör det så mycket sämre. Och överdrivet tränande resulterar i en tanig och ful kropp. Men visst är det härligt att se vissa idrottares kroppar. Jag tänker främst på gymnaster eller kanske tennisspelare.


Beachvolleyboll är en annan härlig förströelse. Vältränade damer... mums. Resterande idrotter bör ej få några anslag från vare sig Sveriges Riksidrottsförbund eller sponsorer. Kvinnoidrott kan man titta på för att stilla sin hunger på kvinnor.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 21:56

Min kompis ringde förut och sa att han mådde dåligt. Jag undrade om han tagit sin medicin och det hade han. Han skulle upp till akutenheten och undrade om jag ville följa med. Hu, psykakuten, där har jag varit för många gånger.


Jag sa nej på grund av trötthet. Men det är ju sant. Fast jag är aldrig trött nattetid, bara på dagarna, men för mig är det dag just nu. Det blir att ringa honom imorgon och höra hur det gick. Jag skulle tippa på två veckor på 25:an.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 21:26

Jag drömmer mig ofta tillbaka till tiden då jag var (någorlunda) frisk och gör det med en tår i ögat. Tänk att jag haft ett riktigt jobb. Att jag idrottat. Att jag var skapligt rökfri. Att jag köpte fina whiskysorter. Att jag haft motorcykel.


Vad har jag kvar idag? Inte mycket, inte ens hälsan, då jag är svårt hjärtsjuk. Jag lägger inte två strån i kors, jag skjuter upp allt jag kan till en annan dag. Jag lider av svåra så kallade negativa symptom.


Är det underligt att man vill ta sig en fylla då och då? Det är enda gången jag riktigt slappnar av, inte ens benso har den effekten på mig. Jag kanske ringer AE och gråter ut, jag vill prata med någon om mitt tunga liv.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 21:16

Jag fick ett mejl från vår man "over there", Max Byce. Han bor i en husvagn i en så kallad trailer park och har tyvärr inte tillgång till dator, så han får ge sig in till stan om han vill skriva på nätet. Men trots att han inga flygblad får ut kämpar han hårt för saken och tar varje tillfälle i akt att propagera för UFO-frågan.


Han predikar på barer och ibland rätt och slätt på trottoaren. Max har investerat i en megafon, så lita på att ortsborna får höra det livsviktiga budskapet vare sig de vill eller ej. Max Byce är förtjänt av en medalj, tycker jag. Han får stora saker gjorda med små medel. Men du får inte pantsätta medaljen, Max.


MVH/Er länsledare

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 16:05

Idag har jag haft en sexig stund med lilla frugan, sedan blev det dags för duschen. Jag må vara till åren kommen men är fortfarande viril. Sedan blev det kaffe och macka till frukost och jag slängde till frugan en korvslant, det kan hon behöva. Nu vilar hon i sin mysiga källare, jag orkar inte med henne mer idag.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards