Alla inlägg den 5 maj 2021

Av Fester Bestertester - 5 maj 2021 23:07

Chelsea FC, laget som var på dekis i många år, slog ikväll ut Real Madrid och är vidare till final mot Manchester City. En helengelsk final, alltså och det är starkt jobbat av de inavlade öaporna. Men särskilt engelskt blir det inte på planen. Där dominerar de utländska lirarna, lagen har blivit rena främlingslegionerna. Men alltid roligt att se storlag åka på däng. Bayern München och PSG är ute och det är då för väl. De har vunnit tillräckligt. Detsamma kan sägas om Real Madrid. I finalen hoppas jag inte på endera lag, men förväntar mig en storartad täfling. Jag tror City lyfter den fula bucklan, säg emot mig den som vågar.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 5 maj 2021 22:39

På fredag ska jag och Bosse Rulltårta till bästa puben God vän. Glömt är allt gammalt groll mellan oss och ägaren, det är ju på God vän jag vill hänga. Inte på nån jäkla moderatpub som Titans.


På God vän kan man titta in klädd i arbetskläder och sänka några stora starka, eller så snofsar man upp sig med nystruken skjorta och gabardinbyxor och tillbringar en hel dag där. Fikret (ägaren) står med öppen famn och välkomnar alla.


Det ska bli roligt att träffa Ismedin, God vän-chilenarna och alla andra. Det enda bekymret är att det är hela två dagar tills jag sätter foten på helig mark. Vad ska jag ta mig till på torsdag? Jag kanske köper en hela brännvin av Goran, den pålitliga kranen och dricker den i min ensamhet.


Jag vill vara bland folk när jag berusar mig, jag vill möta hela världen och det gör man på God vän. Leve mångkulturen!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 5 maj 2021 22:24

Bloggen har legat nere under dagen då den utsattes för en överbelastningsattack av kinesiska hackare. Sanningen svider så till den milda grad att de jäklas med mig och min blogg på alla upptänkliga sätt. Nåja, nu är jag tillbaka och det med iver. Sanningen måste fram och den måste spridas. Tillsammans räddar vi mänskligheten, kamrater.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards