Alla inlägg den 11 maj 2021

Av Fester Bestertester - 11 maj 2021 21:51

Nu har jag besök av osynliga väsen, de pratar till mig och med varandra. De kommer med elaka kommentarer och säger åt mig massa dumheter. Jag plågas och har ropat efter "F" då han varit schysst mot mig tidigare, men han är inte närvarande.


Jag är tydligen behandlingsresistent enligt vården. Men detta är inte ett symptom på min psykossjukdom, det är högst verkligt och på allvar. Det är demoner som pratar med mig, demoner som tidigare levt på jorden och förnekats inträde i Himlen. Det har gjort dem bittra och hatiska och de vill dra med sig så många de kan ned i helveteshålorna.


Tydligen ska jag hoppa ut från köksfönstret och det snarast. Men jag vill inte lyda elakingar, jag trotsar dem även fast det bara gör dem mer högljudda och arga. Kanske ringer jag akutenheten och ber om lite Olanzapin, det vet jag att jag kan få. Antipsykotika gör rösterna livrädda och de brukar lämna mig ifred i alla fall en stund efter intag av dem.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 maj 2021 21:09

Jag är ibland inne på forumet Flashback och där kryllar det av nazister. De skriver om att Hitler var bra, att gasa judar och snackar skit om invandrare. Vad fasen, jag gillar ju pizza och kebab, klart vi ska ta emot stackare som flyr från krig. Sverige har aldrig varit tryggare och stabilare, ändå sitter nassar och hetsar helt lagligt.


Jag är själv drabbad av nazismen då jag fick en käftsmäll av en skinnskalle på 00-talet. Jäkla svin! Det är nassarna som måste bort, inte de stackars invandrarna. Utam dem stannade Sverige. De tar jobb som ingen svensk vill ha, till exempel jobbet som taxichaufför. Sedan är mina bästa vänner (förutom Bosse Rulltårta) invandrare. Ismedin, Fikret och Wladimir tänker jag på.


Flashbacks medlemmar måste fram i ljuset och jag ser gärna att Robban Asberg tar tag i saken. Fasen, rasismen och fascismen måste bekämpas.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 11 maj 2021 20:58

Jag ska en sväng till RFSL imorgon. Där ska jag skriva upp mig på en lista att jag söker karlar, gärna två på en gång. RFSL förmedlar kontakten mellan stadens bögar och det är ett smidigt sätt att träffa folk. Dessutom får vi en stor slant i bidrag från kommunen, så vår framtid är säkrad. Vi har till och med råd att ha en anställd, en receptionist och allt-i-allo.


Jag har fått till det med karlar på ort och ställe, men helst vill jag ha sexiga stunder i hemmet. Nu söker jag som vanligt efter en kraftig karl eller två, gärna med tjurnackar. Jag är hårdhomo och en stolt sådan.


Jag räknar med att RFSL ringer upp mig och meddelar att jag fått napp redan imorgon. Som homosexuell är jag ständigt upphetsad och det måste jag få utlopp för. Tack för att ni finns, ni på RFSL.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 11 maj 2021 20:07

Det lutar åt en vaknat i natt. Jag är inte trött och kommer att hålla mig vaken hela natten. Jag måste upp halv nio, så det är lika bra att jag tar mig an onsdagen utan sömn i kroppen. Jag funderar på att spela TV-spel hela natten och dricka Ramlösa. Får jag två, tre timmars sömn är jag helt förstörd på morgonen. Bättre då att inte sova alls. Jag är van vid att vara uppe om nätterna, mig går det ingen nöd på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 maj 2021 19:59

Det var med bestörtning jag läste om dina planer på att bli alkoholist igen, X. Tänk på din hälsa, tänk på din plånbok och tänk på UFO-Norrköping. Den föreningen plågas av dryckesglada medlemmar som sällan får något gjort. Bli inte som den där Hasse Promille och alla andra fyllskallar på din ort.


Det är inte alla som likt mig klarar att vara måttlighetsdrickare. Själv tar jag några glas punsch om kvällarna och ibland en pilleknarkare till frukost. Men jag sköter mig själv, min stolliga fru och mitt hem.


Jag vill inte att du ska gå förlorad i spritdimmorna. Du har ett jobb att sköta i UFO:arbetet, du får inte trilla dit igen. Men måste du promt berusa dig så håll det till helgerna och vik fem dagar i veckan till kampen. Bete dig inte som en odåga. Bete dig inte som en långhårig slyngel med tuggummi i munnen.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 11 maj 2021 19:53

Jag sitter med en tvåkommaåtta och försmäktar. Jag har inte druckit starkt sedan dagen jag fick min diabetesdiagnos, det var den 19:e april. Kanske skulle man köpa sig en whisky och några öl. Jag behöver lugnet en liten fylla skänker mig, speciellt om kvällarna, då jag försämras i mitt mående då.


Är det så himla farligt att ta sig en bläcka någon gång ibland? Inte bra för blodsockret, men jag kan inte vara någon asket, jag behöver unna mig lite saker ibland. Nåja, denna vecka blir det inget, det får vänta tills nästa vecka. En sup jag drömmer om.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 maj 2021 19:44

Jag ser det som nödvändigt att kraftigt dementera ett rykte som spridit sig på sociala medier och i vissa dagstidningar. Denna blogg sköts av ett helt batteri grabbar (och ibland Anna-Fia), alltifrån Ronny till mig, herr X. Det är inte jag som sitter och fantiserar ihop låtsasmänniskor. Må så vara att jag har schizofreni, men det har egentligen inte med saken att göra. Vi arbetar hårt och så vill man ta ifrån användares ära och prestationer och föra upp det på mitt konto. Bosse Rulltårta är på riktigt och Sune (arg motalabo) Andersson är på riktigt. Så det så!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 maj 2021 17:15

Jag gick ned på stan, till Systembolaget. Men jag handlade inte till mig, det var till mina föräldrar. Det blev en kartong vin (skrymmande och rätt tung) och tre flaskor konjak. Mamma ville även ha whisky, men jag orkade inte släpa på det också. Det får bli ett återbesök imorgon, då ska jag köpa fyra flaskor. Jag blev inte det minsta sugen på att handla åt mig själv, det stadiet har jag kommit över. Jag dricker max några tvåkommaåttor. Det är bra att mamma och pappa fortfarande unnar sig lite gott att dricka. Imorgon får ni göra plats i barskåpet för några flarror whisky, mamma.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards