Alla inlägg den 15 april 2022

Av Fester Bestertester - 15 april 2022 23:48

Jag spelar "The great rock'n'roll swindle" med Sex Pistols. Igen får jag lov att säga, för jag lyssnade på den senast igår. Och i förrgår. Ett hopkok av nyinspelningar och annat som "Belsen was a gas" med Ronnie Biggs. Höjdarspåret är så klart "Friggin' inte the riggin'", that goes without saying. Oh, vad jag lyssnade på detta album för två år sedan när jag inte sov på fem nätter och hamnade på tvångsvård. Helfestligt! Kult! Ta bort kommunismen ur ekvationen så går den ihop. Jag är antikommunist, men älskar punk.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 april 2022 22:26

Det har kanske blivit en sju, åtta starköl på puben God vän, plus att jag bjöd min polare Ronny på två öl. Ronny är på sitt bästa humör, men han ser misstänkt nedkissad ut, då där finnes en mörk fläck på hans byxor. Han hävdar att det är vatten som han spillt på sig när han tvättade händerna efter ett toalettbesök. Nåja.


Fikret i baren bjöd på salta jordnötter, det var ju klädsamt. Men det är en bakslug manöver för att få oss att dricka mer öl. Men det accepterar jag alla dagar i veckan. Gratis är gott. Jag har snackat en del med övriga stammisar och alla var på sitt bästa humör. Kul att en av God vän-chilenarna plockade ut en femhundring ur spelmaskinen, men själv fick jag aldrig chansen att spela, då de oftast är upptagna med pengatörstande halvalkisar.


Det börjar att bli sent, jag går nog hem inom en timma. Hur som helst har kvällen varit trevlig och jag har en slant kvar i plånboken. Den kanske omsätts i öl imorgon, vi får se. För Ronny är alltid ölsugen och sugen på att gå till God vän, platsen där hela världen möts. Go' afton.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 15 april 2022 20:22

Tja! Jag är på bästa puben God vän och dricker öl med min gode vän Bosse Burgen Rulltårta. Han hade den goda smaken att bjuda mig på en öl, plus att jag köpt en till för mina egna pängar. Jag är i gasen och törsten är ännu inte släckt. Alla är här; Wladimir, God vän-chilenarna, Fikret och han Muhammed, mannen med kort stubin. Honom jiddrar man inte med, då smäller det direkt.


Tyvärr är det tunnsått med brudar, men av någon anledning brukar de mest vara frigida eller lesbianer. Kan gott vara utan dem. Nu ska jag strax avsluta för dagen, jag har tänkt att spela bort en 50-lapp på Jack Vegas-maskinerna. Vinner jag omsätter jag pängarna i öl. Det är taget. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 15 april 2022 19:32

Det blir på förmiddagen imorgon en promenad norrut till min gode vän herr Hörsel, tillika stadens lataste praktarsel. Tyvärr krockar mitt inbokade besök med en fotbollstäfling vilken sänds på TV. Jag kanske kan övertyga honom om att se matchen, annars går jag hem i förtid och slår mig ned i TV-soffan hemma hos mig. Tanken var att jag skulle ta med mig en flaska brännvin till honom, men tyvärr var jag inte på Systembolaget i veckan och nu betalar jag priset för det. Nåja, jag räknar kallt med att bli bjuden på varmt kaffe. Inte fy skam det heller. Håll ut, Hörsel, jag kommer! I morgon. Om jag vaknar skapligt. Om jag inte plötsligt drabbas av positiva eller negativa symptom. Om jag har lust.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 april 2022 18:11

Jag har varit hos konditorn och köpt mig hela fyra mazaränger. Jag kände att jag ville unna mig något extra, då jag haft fullt upp med stolliga lilla frugan. Hon får numera själv tömma sin bajshink i toalettstolen, hennes avskyvärda exkrementer vill jag inte gå i närheten av. Sedan var det dags för hennes månatliga dusch i kallt och uppfriskande vatten varpå jag borstade av henne noggrant med rotborsten.


Nu är frugan undanstoppad och jag är själv uppe i huset. Som jag njuter! Flaskan med punsch är framtagen och mazarängerna likaså. Dessutom ska jag puffa på en Bellman-cigarill, spisa musik och bara njuta. Det är viktigt med egentid och det får jag ikväll. Visst är frugan bra att ha ibland, jag tänker på det köttsliga, men jag trivs bäst ensam. Jo då.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 15 april 2022 16:09

Jag har bara 200 kronor på fickan, men det räcker till en tre, fyra öl på stamstället God vän. Med mig tar jag som så många gånger förr Bosse Rulltårta. Man kanske kunde be honom om en liten pengagåva eller bli bjuden på några öl. Visst hoppas jag på galanta damer, men har inte råd att bjussa dem på cider eller vin. Jag får nog gå tomhänt hem ikväll också. Nåja, vad som helst kan hända, man ska aldrig säga aldrig och så vidare. På med finskjortan, Bosse! Snart drar vi.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 15 april 2022 15:58

Jag och två närstående var till kyrkogården idag. Vi satte blommor på plats och sa ett hej till mina föräldrar. Vi mindes även min lillasyster. Förra året går till historien som det sämsta året någonsin i mitt liv, då jag förutom att bli föräldralös även hade en kompis som gick bort. Tro't om ni vill, men på en stolpe står det namn på de avlidna och min kompis var med på samma stolpe som min mamma och pappa. Vila i frid, alla fyra.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards