Alla inlägg den 27 april 2022

Av Fester Bestertester - 27 april 2022 23:04

Här sitter man med tom plånbok och glor på TV. Inte har jag råd att umgås, då de flesta aktiviteter kostar pengar. Inte kan jag träffa polarna på bästa puben God vän, då Fikret är noga med att man beställer öl och/eller mat när man är där. Jag frågade min vän Bosse "Penningmagnaten" Rulltårta om ett litet lån, men fick nobben. Han sitter väl hemma badandes i tusenlappar och jag ska tvingas leva på snabbnudlar och ketchup.


Det lockar inte att sitta hemma och glo när jag vet att gänget (Ismedin, Mohammed, Wladimir och alla andra) umgås och trivs på bästa puben God vän. Jag då? Det blir att gå en sväng tills soc imorgon och gråta till mig en slant. Jag måste ha öl i mig, jag måste ges chansen att träffa mina polare.


Sverige är ett jämra sk*tland" Staten förtrycker oss sjukskrivna och ser till att vi framlever våra liv luspanka. Lita på att jag kommer att rösta på Vänstra partiet i höst. Ned med alla krösusar, ned med staten. Länge leve den lilla och oskyddade medborgaren. Klasskamp!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 27 april 2022 19:52

Vår vän i det stora landet i väster, Max Byce, har hört av sig via mail. Han kämpar på i sin uppställda husbil och är uppkopplad till elnätet så han kan ha datorn uppkopplad mot nätet. Han har köpt sig en laserskrivare och skriver dagligen ut mängder med lapppar han lägger i brevlådor och tejpar upp på lyktstolpar. Det handlar inte bara om utomjordingar, han berättar att han vet vem som mördade JFK och kommer att printa ut 100 blad om saken. Fortsätt att kämpa, Max, så är kampen snart vunnen. Det känns storartad att vara ufolog i tider som dessa och med medlemmar som Max Byce.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 27 april 2022 19:22

Nej, nu får jag se till att göra något för att skingra tankarna och sluta tänka på cigaretter. Det lutar åt att det blir en promenad, det är mitt universalknep. Jag har gett mig fasen på att klara mig utan cigg, det ska gå. Min stackars pappa blev utan cigaretter när han hamnade på sjukhus och var utan bloss hela inläggningen tills han avled. Tolv dagar var min kära pappa utan nikotin och tobak, då var det väl fasen om inte jag också ska klara att bli rökfri. Fast nikotin får jag i mig via snuset. Det är ångest jag upplever och den känslan är jag van vid, även fast den är jobbig. Om en vecka kanske beroendet klingat av, jag får hoppas på det. Det är jobbigt att hela min vakna tid tänka på ljuvliga cigaretter.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 april 2022 19:14

Min gamla flamma Sirppa var med mig och gänget till en park där vi drack och umgicks. Hon satt bredvid mig och jag la armen om henne. Vi blev allt mer intima och helt plötsligt kysstes vi. Det var precis som förr om åren då hon var min, bara min. Jag hade lite svårt att koncentrera mig på öldrickandet då hon pockade på min uppmärksamhet.


Efter ett par timmar var mina öl slut och Sirppa reste på sig och gick hem efter att vi lovat varandra att vi skulle ses snart igen. Hon var allt lite vinglig, men så blir det när man hänger med glada gänget.


Kanske blir det du och jag igen, Sirppa. Mina ensamma dagar är över...


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 27 april 2022 18:29

Nu jäklar är det allvar, jag har ett enormt röksug. Jag har ju ett halvt paket i hallen och det ropar på mig och vill bli upprökt. Det kryper i kroppen, en form av ångest blandat med abstinens. Men jag har bestämt mig för att vara fortsatt rökfri och vill absolut inte få ett återfall. Två snusar (sitter med en inne just nu) har det blivit och utan dem hade jag nog trillat dit för länge sedan. Nionde dagen utan rökverk, det är ju bra. Jag ser helst att den sviten förlängs. Rejält.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 april 2022 01:16

Jag funderar på att gå till en godisbutik imorgon och köpa plockgodis, lösviktsgodis. Lite av en chansning då jag inte är förtjust i riktigt segt och svårtuggat godis. Sist jag handlade var i en matvaruaffär och jag tog några slevar engelsk konfekt, en gammal favorit. Men när jag kom hem och gick loss på påsen med gotter i var den engelska konfekten stenhård. Den gick inte att tugga överhuvudtaget. Den ska för fasen vara mjuk. Tömmer affärerna aldrig byttorna med gammalt godis? Jag går till en renodlad godisbutik imorgon och fyller upp en påse. Mycket choklad ska det bli, men även sega råttor och vingummi. Och så engelsk konfekt då, hoppas på bättre tur med den denna gång. Jag upplever just nu ett svårt sötsug och kanske har det gått över tills imorgon så att jag inget godis köper. Vi får se. Ty godis är gott.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards