Alla inlägg den 18 april 2022

Av Fester Bestertester - 18 april 2022 20:22

Jag ringde min vän Sune (arg motalabo) men fick inget svar. Kan ha ha snubblat på matkanten, har han fått en stroke? Inte sover han väl? Inte så här dags? Nåja, jag skriver här på bloggen istället och hoppas du läser detta. Du och din fru är bjudna hem till mig och min fru på tisdag. Min fru ska tillaga en delikat medisterkorv och det finns mat så det räcker åt fyra hungriga personer. Våra fruar får styra och ställa i köket, så dricker vi herrar lite whisky och konjak innan måltiden. Jag kan garantera att dagen/kvällen blir till din belåtenhet, Sune. Greppa frugan och kom förbi. Gärna ett par timmar innan måltiden är klar för servering så vi hinner läska oss och bläddra i mina vågade tidskrifter. Välkommen, kamrat.


MVH/Nils-Erik

Av Fester Bestertester - 18 april 2022 19:38

Det blev att gå ned i källaren och ta upp stolliga lilla frun i huset. Hon hade en måltid att fixa till mig och jag ställde henne vid spiseln, kvinnans plats i hemmet. Hon skulle få steka fiskpinnar och koka ris, sås behövde hon ingen göra, då jag hade en tub kall sås. Två moment för henne, men det trodde jag hon skulle klara. Och hon gjorde det!


Jag hängde över hennes axel och lät henne avgöra stektiden på vardera sida av fiskpinnarna, frihet under ansvar kallas det. Det blev lite mycket vatten i riset, tyvärr. Hon fick hälla av vattnet och med det de nyttiga vitaminer som fanns i riset. Då daskade jag henne kärleksfullt på gumpen och sa med barsk stämma: "You stay in cellar a week if you don't wise up".


Till slut fick jag maten serverad och den var god. Jag gav frugan en halv fiskpinne och några skedar ris i belöning. "No more eat. You fat" sa jag efter att vi ätit klart. Jag lät frugan diska, sedan greppade jag henne och ledde ned henne i den mysiga källaren. "Sleep. Do not disturb" fick hon höra. Jag låste dörren bakom mig och gick direkt in i herrummet.


Nu kopplar jag av med några glas punsch och till den har jag goda vaniljkex. Äntligen kan jag koppla av med frugan på behörigt avstånd. Hon är allt bra att ha ibland, den lilla stollen.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 18 april 2022 17:06

Tyvärr har jag gått torrt, all min dricka är slut och jag skakar och svettas. Jag måste ha något starkt i mig! Som tur är är boten ett telefonsamtal bort, jag snackar alltså om min jugge till kran, Goran. Kommer att beställa ett helrör rysk vodka av honom, det blir jag skönt full på. Pengar på fickan har jag, får väl räkna med att flarran kostar upp mot 300 spänn. Då ingår leverans till dörren. Stort tack för att du ställer upp, Goran. Du är en sann räddare i nöden. Denna måndag blir nog inte så tokig när allt kommer omkring.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 18 april 2022 16:28

Igår var en storartad dag, jag rökte bara tre cigaretter på hela dagen. Hur sjutton lyckades jag med det? Jo, med en vilja av stål. Idag har det blivit en rökt cigarett, kände för att ta en. Men ska försöka att hålla mig till en fyra, fem endast. Jag som är van att dra i mig ett paket om dagen har alltså skurit ned rejält. Det är inte bara min vilja att dra ned som gett detta strålande resultat, jag kör med snus också. Men snus är harmlöst och man kan snusa inne hur mycket man vill. Det känns så bra att ha dragit ned på joxet, det tar jag mig en öl på.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards