Alla inlägg den 24 april 2022

Av Fester Bestertester - 24 april 2022 22:19

Nu har det gått några dagar sedan min senaste brottningsmatch och det ska jag råda bot på imorgon. Jag går till RFSL:s lokaler och raggar upp en kille. Tyvärr är inte utbudet det bästa, då många ej kommit ut ur garderoben och sitter och tillfredsställer sig till Internetporr istället för att öppna famnen för en annan kille och gå hela vägen med honom. Men jag har inget emot att brottas med ett välbekant ansikte för njutningen är lika stor oavsett vems ändtarm man borrar upp. Jag står för glidmedel och drinkar och du erbjuder mig din kropp. Taget! Det är knappt så jag kan bärga mig tills imorgon. Vilken hård match jag kommer att gå.


MVH/Lwennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 24 april 2022 20:04

Nu är jag på plats på bästa puben God vän. Vid mitt bord sitter en viss Ismedin, en jugge som är asschysst. Han dricker öl trots att han är muslim, men han säger att han fått okej av sin skapare att så göra. Jag vet inte, jag kan inget om religion. Men Ismedin vill att jag ska bli muslim och det kanske jag nappar på. Jag känner massor av muslimer och de är de bästa polarna man kan ha, långt ifrån stela svennar.


Det finns en brud jag har spanat in, men jag har inte råd att bjuda henne på något, så hon lär gå mig förlorad. Men, men... En glad nyhet är att jag äntligen fick spela på Jack Vegas-maskinerna, en av God vän-chilenarna flyttade på sig och lät mig ta plats vid skärmen. Jag spelade för 30 kronor och vann över hundra spänn. De ska jag köpa två öl för.


Nu ska jag avrunda, jag vill inte sitta med nyllet i mobilen. Här ska festas tills mörkret är här och puben stänger. Ha det bra, alla.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 24 april 2022 19:55

Jag fortsätter att tjata om mitt rökstopp. Detta för att det är största som hänt mig sedan 90-talet. Min tidigare största bravad var att ta mc-kort, att bli rökfri är ännu större i min värld. Upplever inget sug just nu, men gjorde det i eftermiddags. Kör med dyrt snus, men tror bara jag är inne på andra prillan. Imorgon bli det en vecka sedan jag slutade och det känns toppen. Nästa mål är en rökfri månad, vilket inträffar den 18:e maj. Det ska jag banne mig klara. Jag har slutat, men vet att ett återfall lurar bakom hörnet. Men jag hoppas och tror att jag är stark nog att motstå begäret. Jag rökfri? Det hade jag inte trott på om du sagt det till mig för några veckor sedan. Jag är så stolt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 april 2022 18:05

Jag heter Pelle Jönsson och har skrivit här på bloggen förut, men det var några år sedan. Jag är hemma hos herr X och skriver från hans dator. Jag får inte lösenordet till bloggen, tyvärr, men jag är mest inne och läser, men ibland känner jag för att skriva också och det gör jag nu.


Jag är 38 år gammal och singel. Mina intressen är att läsa serietidningar (Bamse och 91:an, bland annat) och att laga mat. Jag är en snitsare på att koka snabbmakaroner. Sedan lagar jag en hel del nudlar, vilket jag brukar ha falukorv till.


Det vore kul att komma i kontakt med en tjej, så låter jag intressant kan du skicka en kommentar. Nu ska jag stänga ned nätet, jag ska umgås lite med X, han bjuder på kaffe. Ha det gött allihopa!


MVH/Pelle Jönsson

Av Fester Bestertester - 24 april 2022 17:57

Jag kommer att gå till bästa stället God vän för några öl. Jag har 112 kronor i plånboken och det räcker till två av de mellanstora ölen, 50 kronor styck. Får sitta och sörpla ett bra tag på dem, då Fikret i baren inte vill att man ska sitta och dega utan att köpa något. Saken är den att mina bästa kompisar går tll puben och dem vill jag umgås med under lättsamma former. Tråkigt att det ska behöva kosta pengar bara. Jag ringde Bosse Rulltårta och frågade om han skulle med, men han sa nej, den tråkmånsen. Nåja, jag går till God vän ensam och möter hela världen där.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 24 april 2022 17:04

Tack för tipset, Sune. Men tror inte jag vill röka även om det innebär att ej inhalerar röken. Jag hankar mig fram på snus, det tar bort det värsta suget efter nikotin och tobak. Som det känns nu så tror jag att jag trillar dit igen, får ett återfall. Inte bra, jag blir så ledsen på mitt begär. Jag får kämpa på minut för minut och timma efter timma. Målet är att ha varit utan cigaretterna i en månad och då sluta med snuset också. En dosa kostar över 50 kronor och det blir också pengar i det långa loppet. Akta dig för rökning, du som läser detta. Jag har abstinens och utsättningssymptom och det är inte roligt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 april 2022 16:56

Det har framkommit att herr X har slutat röka. Bra det, att vara slav under nikotinet är inget vidare. Man kan göra som jag och köpa sig ett paket cigariller och endast röka dem vid högtidsstunder som jag gör. Observera att man inte ska ta halsbloss på dem. Till det dricker man med fördel punsch. Ett litet bloss då och då tycker jag är en stämningshöjare. Gå över till cigariller du också, X. Det är fina grejer, det.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 24 april 2022 15:59

Jag skulle så gärna ta mig en cigarett. Bara en så jag blir mig själv igen. Nepp! Här röks inget. Hoppas jag. Suget efter rökat tror jag aldrig jag blir av med, då är ju frågan hur länge jag orkar kämpa mot det. Är inne på dagens andra snus, men det är inte lika effektivt som ett bloss. Urk, jag sitter och känner hur det kryper i kroppen. Jag som trodde att det skulle ha lättat nu efter sex dagar utan röka, men inte då. Det var nedslående att vakna röksugen och tvingas lida en hel dag. Men jag ska ta mig tusan inte röka mer. Nej!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards