Alla inlägg den 23 april 2022

Av Fester Bestertester - 23 april 2022 23:10

Nu är det sen kväll och ännu en rökfri dag kan läggas till handlingarna. Det har gått utmärkt att vara utan cigaretterna. Får ett sug då och då, men det kan jag hantera. Jag ser fram emot måndag, då har jag varit utan joxet en hel vecka. Tänk om jag faktiskt lyckas sluta en gång för alla. Tänk vad pengar jag sparar. Bra för lungorna är det också. Det känns overkligt att ha slutat röka. Inte ens när jag varit på mötesplatsen har jag rökt, något jag brukar göra. Jag var i och för sig bara där en gång denna vecka, men strongt jobbat ändå. Jag har lite lättare att motstå röksuget hemma, är jag ute och far så vill jag gärna ha mig en tagg. Ärligt talat tror jag att kriget redan är vunnet, jag har svårt att tro att jag ska trilla dit igen efter fem dagar. Jag har slutat röka. Åh, jag tror bestämt det kommer en tår. Den består av två tredjedelar glädje och en del saknad. Jag har fimpat för gott.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 april 2022 22:33

Med hjälp av snärtar och stenhård disciplin fick jag stolliga lilla frun att laga mig en fullgod måltid. Eller måltider då det räckte och blev över till lilla mig. Hon fick lägga in falukorv i ugnen med senap, tomat och riven ost på. Till det hade jag pulvermos av bästa sort. Jag snärtade till henne då och då för att hon skulle inse magnituden av vad hon höll på med.


Hon lyckades över förväntan, det blev korv till hela fyra måltider då hela falukorvsringen lagades till på en och samma gång. Jag blev stolt över mig själv, då jag lyckats banka in i frugans kropp och knopp hur man bäst tillreder falukorv.


Lita på att frugan fick sin beskärda del av både korv och potatismos. Hon har varit kostnadseffektiv de senaste dagarna och klarat sig bra på näringsrik kattmat, så det var dags att skämma bort henne med människomat.


Nu ligger stollan och trynar på sin mjuka madrass nere i källaren och jag har plockat fram flaskan med punsch, vilken jag avnjuter i herrummet. Nu har jag maten fixad i ytterligare tre dagar. Med kadaverdisciplin kommer man långt. Fruntimmer måste hållas kort, annars slutar det med myteri.


Med de orden avrundar jag här och nu. Jag har en flaska att tömma.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 april 2022 19:24

Det går bra att hålla upp med rökandet. Visst sug har jag såklart, men inte så farligt. Det är hanterbart och jag motar bort suget med snus. Jag har precis varit inne på Facebook och skrutit om min bravad så nu blir det lite löjligt att först skryta och efter det vara på ciggen igen. Jag vill räta på ryggen och stolt proklamera att jag är rökfri. På riktigt! Jag har brännt upp en massa pengar på ett potentiellt dödligt bruk av tobaksvaror, nu är det slut med det. Bra för hälsan och bra för ekonomin. Det går ju bra, det här.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 april 2022 18:31

RFSL har stängt och jag har ingen kille att ringa som vill komma över på lite brottning. Har ringt två sköningar, men de var båda upptagna. Vad göra? Ja, jag sitter och leker lite med min analplugg och dricker söta drinkar. Kommer att surfa in på en välbesökt sida och få tag i en kille att skypa med; Vi filmar varandra när vi gör vågade saker med våra kroppar. Bättre det än att förstrött dra i organet framför TV:n. Tack min skapare för Internet. Jag kan gå flera dagar utan att brottas tack vare det. Snart sätter jag mig vid datorn. Naken.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 23 april 2022 17:22

Här sitter jag och tragglar på, lever ett liv utan cigaretter. Det är nu femte dagen utan ett enda bloss, det är knappt att jag tror det. Jag började med att dra ned, halvera mitt intag. Det brukade gå åt ett paket (20 stycken cigaretter) om dagen, men skar ner till cirka tio stycken. Efter det drog jag ned ytterligare till en fyra, fem rökta ciggisar. Tänkte att jag skulle testa att vara utan helt en period och där är jag nu. Visst är jag röksugen, men jag hoppas verkligen att jag kan stå emot suget i det långa loppet. Tack Gud för snus. Utan det hade jag inte lyckats bli rökfri.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 april 2022 00:26

Det blev en helkväll på bästa puben God vän. Jag fick i mig sju öl och gissa om jag njöt. Bosse Rulltårta var på sitt bästa humör och bjöd mig på två bärs. Det var klädsamt av den gamle kapitalisten. Det var jättetrevligt, men tyvärr var det tunnsått med brudar, men man kan inte få allt här i världen. Nu ska jag gå och lägga mig, jag är belåten med fredagen. Hoppas på ett återbesök, ska bara gneta ihop några hundralappar först. Ikväll har jag mött hela världen och jag gjorde det på bästa stället God vän.


MVH/Ronny

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards