Alla inlägg den 16 april 2022

Av Fester Bestertester - 16 april 2022 21:49

Nu är jag tillbaka vid tangentbordet, allas er Ronny. Jag är sugen på ett återbesök på bästa puben/krogen God vän. Tänk att slå sig ned med en kall öl i handen och insupa den trevliga atmosfären. God vän är stället med stil och finess och inget Moderatställe. Snacka lite med de andra stammisarna, spela lite på Jack Vegas-maskinerna (om man får det för God vän-chilenarna) och bara softa.


På God vän är alla välkomna, folk från allsköns olika kulturer träffas där och berusar sig. Och nej, jag kissade inte på mig igår, det var den fördömda kranen som löpte amok och skvätte ned mig. Så det så!


Kanske blir det ett återbesök under påskhelgen. Då tar jag med mig Bosse Rulltårta och upplever det bästa stället Norrköping har att erbjuda. Hela världen möts på God vän!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 16 april 2022 21:31

Jag hade en vän på besök och bjöd på påskmat. För att inte spilla ned kläderna satte vi oss nakna vid matbordet och tog för oss av godsakerna. Plötsligt fick jag ett infall; Jag ställde mig upp och greppade ett hårdkokt ägg. Efter viss möda och besvär fick jag upp det i rumpan och mitt sällskap skrattade gott. Hux flux sa det "plopp" och ägget trycktes ut ur mitt anus och jag fångade det med högerhanden. Jag gav ägget till min gäst och han skalade det och åt upp det med glupande aptit. Se där vad en enkel sak kan göra succé. Efter maten gick vi en brottningsmatch och jag vann på fall. Nu är jag slutkörd, kanske plockar jag fram analpluggen imorgon, kanske inte. Brottningsmatch klarar jag mig utan, jag kan tillfredsställa mig själv enstaka dagar. Jag siktar på en comeback i ringen på måndag.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 16 april 2022 19:55

Det har varit upplopp i flera städer de senaste dagarna. Idag var det Landskronas och Malmös tur att få sin beskärda del av oroligheter. Det är den långhåriga ungdomen som ställer till med jäkelskap. De står och slöar på gator och torg och tuggar sitt förbaskade tuggummi. Så fort de ser en radiobil plockar de upp stenar precis som urtidsmänniskan och slungar den mot konstaplarna.


På min till hade man respekt för bylingen och hade man till äventyrs inte det riskerade man ett rapp med sabeln från en vredgad polis. Idag är det ungdomen som skrämmer polisen, polisen springer hariga iväg från buset istället för att gripa och lagföra dem.


Det var bättre förr, innan den vanartiga ungdomen tog över gatorna. Snart törs man väl inte ens gå ned till konditorn utan att behöva frukta för sitt liv, så illa är det. Klipp er och skriv in er på Arbetsförmedlingen era snorvalpar.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 16 april 2022 18:55

Djurgårdens IF visade sig vara en för svår nöt att knäcka för pojkarna i vitt och blått, IFK. Man tog ledningen och hade på straff ett gyllen läge att dra ifrån till två noll, men Nyman missade den. Det visade sig kostsamt. Djurgården både kvitterade och tog ledningen och Snoka hämtade sig aldrig. Nu har man spelat tre matcher i Allsvenskan och har tre förluster. Inte den inledning på säsongen jag hade hoppats och trott på. Jag kräver tränarens avgång och sänkta spelarlöner. Så här får det inte gå till!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 16 april 2022 00:35

Min expertis och mitt stora mod kan behövas i natt. Jag räknar kallt med att få göra en utryckning under natten som så många gånger förr. Jag kommer att släppa lös koncentrerad och ren energi från mitt huvud upp till min organisations moderskepp vilket kretsar runt jorden halvvägs till månen. Väl där låser skeppets kanoner siktet på organisationen "O:s" rymdskepp och levererar en rejäl bredsida. Vad kan gå fel? Allt, men förhoppningsvis kan vi freda vår planet från utomjordiskt drägg, med lite hjälp från våra vänner, de små grå varelserna med en intelligenskvot på runt 500. Jag drar mitt strå till stacken, men förväntar mig ingen medalj. Jag gör jobbet för att det måste göras. Dessutom har jag ingen familj, så jag kan stupa på min post utan att vara saknad av någon. Kriget går vidare, men det krävs att man är upplyst och vaken, annars kan hela kriget gå en obemärkt förbi. Ända tills "O" börjar kidnappa människor på industriell basis. Sent ska syndaren vakna.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards