Alla inlägg den 29 april 2022

Av Fester Bestertester - 29 april 2022 20:00

Stort tack, Nils-Erik. Det är klart att jag och lilla stollan kommer på en bit mat imorgon. Som vanligt tar jag med mig en flaska punsch, så står du för whiskyn. Ser fram emot att bläddra i dina magasin och berusa mig så smått. Din fru är väldigt duktig i köket, så jag tror att maten kommer att smaka. Och kanske kan min lilla fru lära sig ett och annat. Beslutet att låta våra fruar dinera med oss herrar är ditt och jag hoppas på ett städat uppträdande från dem. Efter maten när vi går loss på alkoholen får fruntimmerna hålla sig sysselsatta i köket. De kan väl spela kort när disken är avklarad. Just det, jag tar med mig lite småkakor och kex som vi ska mumsa på efter maten. Det kommer att bli en toppendag som vanligt när vi träffas.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 29 april 2022 19:40

Du är välkommen på middag hos mig och min fru imorgon, Sune. Ta för all del med dig din lilla fru, så kan hon och min fru laga maten. Det bjuds på stek, potatis och brunsås. Innan maten värmer du och jag upp med lite whisky och kanske några öl. Vidare kan vi bläddra i mina vågade magasin, det vet jag ju att du gillar. Maten äts i herrummet i sällskap med våra fruar. Sedan skickar vi ut dem i köket för disk. Som en bonus slipper vi se dem på någon timma eller två. Låter det lockande så hör av dig. Om svar anhålles.


MVH/Nils-Erik

Av Fester Bestertester - 29 april 2022 19:29

Det blev att skypa med en skön kille från Holland idag. Vi fick kontakt över Internet och ses digitalt lite då och då. Han ville att jag skulle föra upp min analplugg i baken och jag vände ändalykten mot kameran och skred till verket. Han blev mycket nöjd och bjöd på lite fräcka poser och ställningar. Naturligtvis uppnådde vi båda klimax, fattas bara. Nya killar är endast några knapptryck bort, imorgon kanske jag skypar med en kines, eller varför inte en eldig italienare? Jag har fått mitt idag och känner inte för att dra något mer i organet. Jag är slutkörd. Och synnerligen tillfredsställd.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 29 april 2022 19:05

Tro mig när jag säger det, X: jag vet vad du går igenom. Själv har jag varit på behandlingshem för min alkoholism och det var ett helvete att tända av och göra det cold turkey. Har jag ingen alkohol hemma klättrar jag på väggarna, jag måste ha i mig en daglig dos alkohol. Själv röker jag, men har inga planer på att sluta. Du är stark som tog steget till att bli rökfri, X. Trilla för Guds skull inte dit igen.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 29 april 2022 18:53

Tvi och blä! Jag vill ta mig ett stilla bloss och dra ned den härliga röken i lungorna. Få en stunds avkoppling, lugna nerverna lite. Det var nog dumt av mig att basunera ut att jag slutat röka, för jag tror inte jag kan hålla mig borta från blossen mycket längre. Uff! Röksuget är värre idag än tidigare och jag förstår ingenting. Jag kör med snus och visst hjälper det, men bra lite grann. Ska snart spotta ut prillan och ta en nikotinsugtablett som omväxling. Jag måste försöka skifta fokus från rökandet till något annat. Men vad skulle det vara? Får väl porrsurfa lite, får se om det hjälper.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 april 2022 18:28

Jag hade frugan uppe i huset under dagen. Rastade henne i strypkopplet på gräsmattan bakom huset och hon blev en smula andfådd. Jättebra träning och alldeles gratis också. Efter det duschade jag henne i kallt och uppfriskande vatten och skrubbade henne med rotborsten. På med kläderna och marsch in i köket.


Hon fick värma mig en burk ravioli och hon fick naturligtvis smaka lite grann. Men bara lite då jag önskar att ha henne fortsatt smärt. Sedan stuvade jag undan lilla frugan och drog mig tillbaka till herrummet. Det vankades punsch och kakor.


Jag sitter och jäser, mätt och belåten. Dagens bestyr är avklarade och jag kan ägna mig åt maximalt med njutning. Livet är allt bra, det måste jag tillstå.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 29 april 2022 18:00

Det känns jobbigt idag med rökstoppet. Vad f*n, ska inte suget släppa nån gång? Känner mig rastlös och uppe i varv och tänker bara på cigaretter. Ett bloss, är det så himla farligt? Fast tar jag en cigg så tar jag lätt två. Och tre. Bättre att låta bli helt och hållet. Vill skrika rätt ut, vill bulta i väggarna. Vill röka! Men jag har ju slutat. Det är synd om mig, eller hur? Det är dag elva utan cigaretter och jag skulle ljuga om jag sa att det går bra. På måndag är det två veckor sedan senaste blosset och jag hoppas på att suget har lagt sig en smula då. Men jag tvivlar. Gaaah!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards