Alla inlägg den 22 april 2022

Av Fester Bestertester - 22 april 2022 23:44

Jag var ute på byn en stund tidigare under dagen. Stötte på en långhårig sak med ärhänge i ena örat. Tydligen är man homosexuell om man som man bär örhänge. Om det nu var en varelse av hankön. Svårt att avgöra då hans (?) hår var långt och vildvuxet. Jag förstår att det är ungdomen som vill göra revolt, men de vill kasta in samhället i en häxkittel av våld och upplopp. Klipp er, för Guds skull. Gå inte omkring som hippies, de är de avskyvärdaste av avskyvärda. Ofta stannar det inte med en ring i örsnibben, numera "piercar" sig ungdomen lite varstans på kroppen. Speciellt osmakligt tycker jag näsring är, en som ser ut som boskap har med ring mellan näsborrarna. Sverige är på väg att gå under och det är ungdomen som är de värsta syndarna. Fårskallar med noll koll på läget. På min tid stack man inte hål i sitt eget kött, man lyssnade på sin höjd på n*gerjazz för att markera att man var en autonom människa. När ska ungdomen ta sitt förnuft till fånga? Förmodligen aldrig, de är ivrigt påhejade av sossarna med allt vad det innebär. Usch!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 22 april 2022 19:52

Nu är jag hemma hos min polare Bosse Rulltårta. Han hade starköl i kylen och bjussade på två, det var schysst. I stereon snurrar dansbandsmusik, vi har det verkligen bra. Vi ska bara dricka upp de öppnade burkarna, så ger vi oss iväg till puben. Bosse är på sitt bästa humör och sa att han kunde bjuda mig på en öl på God vän, det är rätta takter. Jag ska beställa en öl på persiska, då blir Fikret i baren glad. "Scham bacher" betyder god kväll, så mycket har jag i alla fall lärt mig. Vad trevligt vi ska ha det ikväll!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 22 april 2022 19:16

Jag upplever röksuget som lite mindre just nu. Jag har börjat dricka folköl och det var en lisa för själen. Tänk att jag har gått utan rökverk i fyra dagar. Det är välrdsrekord i avhållsamhet för mig, det tidigare rekordet låg på två dygn. Tänk vad pengar jag sparar. Naturligtvis tänker jag också på hur skadligt det är för kroppen att röka, fast det är främst av ekonomiska skäl jag slutat röka. När lägger sig röksuget? Aldrig? Det kanske fungerar att vara utan cigaretterna om jag istället snusar. Jag kör med dyr snus, Ettan portion. Tror en dosa kostar drygt 50 kronor, men en sådan räcker i minst två dagar, kanske tre. Jag ska sälja mig dyrt, jag vill inte trilla dit igen. Återfall är inte önskvärt. Än så länge går det, frågan är hur länge.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 april 2022 18:37

Tjenare, mina polare. Jag och Bosse Rulltårta ska till bästa puben God vän. Jag har en femhundring att slösa bort, det blir jag full på. Jag har tagit på mig en fin skjorta, man vill ju se presentabel ut när man går på lokal. Jag tar med mig några folköl hem till Bosse, jag kan bjuda honom på en ifall han bjuder mig på en öl på krogen. Det ska bli så kul att träffa gänget igen; Wladimir, God vän-chilenarna, han Muhammed och så klart Fikret i baren. Och tänk om man träffar en puma, det vore något, det. Ska spreja på mig lite deodorant så greppar jag ölen och åker hem till Bosse Rulltårta. Förfest med Lasse Stefanz på stereon, kan det bli bättre? Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 22 april 2022 18:26

Jag kämpar på mot röksuget. Vill så gärna ta mig ett litet bloss. Gå ned på gården och tända en goding, det är grejer, det. Aaarrrgggh! Jag måste försöka sysselsätta mig med något och inte sitta och känna efter. Det är nu dag fyra utan cigaretter och jag skulle ljuga om jag sa att det har blivit lättare att avstå ciggen. Beroendet har många och långa rötter. Om jag skulle trilla dit och ta en eller två cigaretter kan jag kanske sluta igen, det är inte hela världen. Men jag vill inte vara fortsatt slav under ciggen, jag vill bli fri. Åh, det är synd om mig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 april 2022 17:47

Nu börjar det bli jobbigt. Kroppen skriker efter en cigarett, men jag vill inte röka. Jo, det vill jag, om det var gratis och oskadligt. Tänk ett par maffiga halsbloss... Det är svårt att sluta röka, det är det. Men jag vill bli rökfri. Jag vill, jag vill, jag vill! Snusar just nu, men det förslår inte. Det tar udden av begäret, men det finns fortfarande kvar. Satan, att jag en gång började röka. Då var man tuff, då var man vuxen. Jag får väl lägga mig på sängen och sova bort röksuget.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 april 2022 00:00

Jag tror jag har härdat ut det värsta. Nikotinet har inte lämnat min kropp, då jag snusar för fulla muggar, men suget efter ett bloss har minskat en smula. Detta blir tredje dagen utan ett bloss och jag är så stolt. Mitt tidigare rekord var två dygn, nu är jag inne på mitt tredje. Jag önskar att bli rökfri, mindre skadligt för hälsan och vänligt mot plånboken. Gudarna ska veta att jag går i klinch med begäret och jag kännner mig inte som en klar segrare. Men kanske, kanske, kanske så. Heil und fette Beute!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards