Alla inlägg den 11 april 2022

Av Fester Bestertester - 11 april 2022 23:57

Då var det dags att ta fram aluminiumfolien och vira den runt huvudet; Natten är här och med den riskfyllda uppdrag. Jag inväntar order sittandes på min pinnstol i vardagsrummet. Skorna har jag på mig och behöver bara greppa jackan och rusa ut så är jag redo för intergalaktiskt fulspel. "O" ska få sig en bredsida rätt i nyllet, vänta bara och se. Jag har mina röster som guidar mig på min sida, tillsammans går vi mot total seger. Och vi tar inga fångar. Blir det i natt som "O" faller ihop som ett korthus efter några rejäla energistrålar mot deras slagskepp? Kanske, kanske inte. Om så sker, lita på att jag stod i frontlinjen utan en tanke på min egen säkerhet. Seger!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 april 2022 22:02

Mitt försörjningsstöd räckte inte länge. Det var tänkt att jag skulle hämta ut pengar nästa vecka, efter påsken. Men jag har bara en hundring kvar och det är en dryg vecka tills nästa pengagåva trillar in på kontot. Det gick ju åt lite pängar på bästa puben God vän i helgen och nu betalar jag priset. Men jag ska dra en vals, att jag ingen mat har hemma och måste få något i plånboken så jag kan köpa nudlar. I själv verket har jag pasta, köttbullar och lite konserver, så jag har så jag klarar mig. Men det skulle sitta fint med en peng så jag kan byta dem mot öl hos Fikret på bästa puben God vän. Jag får väl tvinga fram en tår hos socialen imorgon. Fast när jag tänker på att jag inte kan gå på bästa puben gråter jag på riktigt. Snälla, ge mig en tusenlapp. Ni vill väl inte att jag ska plågas på grund av er snålhet, kära soc?


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 11 april 2022 21:53

Jösses vad det värker i ryggen. Förlyfte mig i morse när jag och en person till baxade ut min TV, ned för trapporna och in i hans mindre lastbil. Känner av ryggeländet när jag sitter ned och när jag reser mig upp hugger det till titt som tätt. Fast jag är inte lika sne' i ryggen som i förmiddags, alltid något. Käner även av viss träningsvärk i vänster arm och den lär vara värre imorgon. Den enda boten jag kommer på är att dricka folköl. Trots att det är låg alkoholstyrka på dem gör de mig lugn och avslappnad. Aj, aj, nu rörde jag på mig och direkt högg det till. Tänk de som arbetar som flyttkarlar, vilket jäkla slit. Jag beundrar er.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 april 2022 18:45

Eftersom jag var lite trött imorse var jag inte på Systembolaget förrän klockan halv tolv. Så dags är gänget i full fart med att klunka i sig det goda. Först ringde jag Jukka, men han var på Ria-Center och softade. Sedan ringde jag Mannen med militärkepsen och han sa att gänget satt i Hörsalsparken.


Jag gick dit med endast sex öl, då jag inte visst om jag skulle bli mer pömsig eller inte. Ville inte köpa mer heller eftersom snuten har en förmåga att dyka upp och störa oss/skjutsa oss till fyllecell.


Nåja ölen gick åt i rasande takt. Vädrets makter hade vi på vår sida också, det var en värmande sol framme. Det var så trevligt att umgås med gänget att jag stannade kvar ett bra tag efter att min öl var slut. Dessutom fick jag smaka några klunkar Marinella av en av grabbarna.


Nu är jag hemma igen och i kylen ligger sex starköl, då jag gick två gånger till Systembolaget. De ska bara bli riktigt kalla så knäcker jag dem under kvällen. Favorit i repris imorgon?


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 11 april 2022 17:11

En man från en transportfirma var hemma hos mig och hämtade min TV. Det var en rejäl klump, en tjock-TV på 33 tum och vägde bly. Lägg till det att jag bor på tredje våningen utan hiss, så förstår ni vad vi gick igenom. Det kom bara en person till mig och det betydde att jag fick hjälpa till att bära. Jag tappade greppet flera gånger plus att vi då och då stannade för att pusta ut. Till slut fick vi ut bjässen och ombord fordonet han rattade.


Efter att vi var klara så gick jag till mötesplatsen. Men kan ni tänka er? Jag gick kraftigt lutande åt vänster sida. Det hjälpte inte hur jag försökte att gå rakt, det gick bara inte. Dessutom fick jag stanna och hålla mig i stuprör och luta mig mot elskåp, Satte mig på bänk två gånger gjorde jag också. Jag bara väntade på att snuten skulle dyka upp och plocka in mig för fylla.


Jag stappplade in på mötesplatsen och slog mig ned vid ett tomt bord. Personalen så på mig att jag inte mådde bra, så jag fick ett glas vatten av dem. Tog sedan en kaffe och gick och satte mig i en fåtölj. Som tur var gick ryggbesvären långsamt över och när jag till slut gick hem kunde jag gå nästan helt normalt.


Vilken dålig form man är i. Jag räknar med svår träningsvärk imorgon. Allt detta bara för att bli av med en TV. Men nu är det gjort och jag fick genast mer golvyta att röra mig på. Slutet gott, allting gott.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards