Alla inlägg den 6 april 2022

Av Fester Bestertester - 6 april 2022 22:20

Jag har idag ringt till stadens lataste praktarsel herr Hörsel. Jag bjöd in mig till honom imorgon torsdag. Det blir att ringa honom innan jag går dit, så han är hemma när jag kommer. Inte för att han brukar hitta på saker, men det vore typiskt om han är iväg till affären eller ligger och sover när jag kommer fram till honom. Han ska få bjuda på kaffe och så ska vi titta på TV, hans enda intresse. Tänk att herr Hörsel fyller 70 bast i år, vad tiden går. Vi har känt varandra i över 30 år och det känns som igår vi träffades för första gången. Håll hurran rykande varm, Hörsel. Snart kommer jag och våldgästar dig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 april 2022 22:12

Nu får det vara slutringt till akutenheten på ett tag. Jag måste lära mig att stå på egna ben och inte ringa psykiatrin så fort jag svajar i måendet. Jag är ju en vuxen karl och kan inte hålla på att okynnesringa vården bara för att jag mår lite dåligt. De är snåla med benso och det är allt jag vill ha hjälp med, jag vill stå på högdosbehandling med Stesolid. Jag får hanka mig fram på de ynka 20 milligram jag har förskrivet. Men visst lockar det att ringa dem, då jag känner mig ensam. Jag kanske skulle testa att ringa jourhavande medmänniska istället. Jag får se hur jag gör. Ikväll är jag nykter och kan kontrollera mig själv något sånär. Jag ringer AE en annan dag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 april 2022 21:47

Jag har haft telefonkontakt med Mannen med militärkepsen och vi ska ses utanför Systembolaget tio i tio imorgon bitti. Rätt onödigt att göra upp i förväg, för vi parkbänksdrickare är på plats varje morgon när Systembolaget öppnar. Det blir det vanliga gänget som samlas nere på stan för inhandling av lite god och vederkvickande dryck. Själv ska jag köpa åtta burkar Norrlands djup och kommer att vara på toppenhumör efter att jag druckit dem. Kanske blir det Stortorget, kanske blir det Hörsalsparken, kanske blir det någon annanstans vi avnjuter vår dryck. Efter sittningen chansar jag och går till bolaget en andra gång, jag vill ju ha med mig lite gottigott hem också. Imorgon sammanstrålar gänget på Hantverkaregatan 26. Vad kul vi ska ha.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 6 april 2022 20:59

Allt är klappat och klart, på fredag ska jag och Bosse Rikemansbarnet Rulltårta till bästa krogen God vän. Jag har en femhundring att avvara och lita på att jag kommer att sätta sprätt på den. Jag ska köpa öl, jag ska köpa jordnötter, jag ska unna mig livets goda. Bosse tänker beställa whisky och en sexa Glenfiddich vore inte helt fel. Vi får se om han kan bjuda på en. Det ska bli kul att träffa gänget igen: Fikret, Ismedin, Wladimir och God vän-chilenarna. Snacka lite och berusa sig i trevligt sällskap. Måste bara härda ut två kvällar så är fredagen snart här. Tänk om man som rike Bosse kunde gå på krogen varje dag. Nåja, om två dar är jag där och släcker törsten. Hela världen möts på God vän!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 6 april 2022 17:14

Jag tar en paus från mitt dagliga porrsurfande. Så tråkigt att sitta där med tjillevippen i handen och titta på klipp efter klipp. Jag känner mig smutsig. Dessutom löper man väl stor risk att datorn infekteras med virus. Jag är inte mer än människa, jag eggas av vad jag tittar på, men nu får det alltså bli ett slut med det. Jag får steppa upp mitt sportsurfande istället. Sundare, helt enkelt. Maffiga bröst och rumpor är bara ett par klick bort, men jag väljer alltså bort det. Jag känner mig stolt över mig själv.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 april 2022 17:06

Jag var inne på Cobolts hemsida och klickade hem tre Tintinalbum. "Faraos cigarrer" var den ena och den har jag läst med förtjusning. Härnäst blir det "Blå Lotus" och kanske läser jag den tredje, "Det sönderslagna örat", idag också. Men lustigt nog står det Kartago som utgivare och inte Cobolt. Nåja, nu är de mina, bara mina. Nästa köp blir "Den svarta ön" och någon eller några till. Tack till "A" som väckte mitt serieintresse åter.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 april 2022 00:52

Jag tog precis min kvällsmedicin. Borde ha tagit den tidigare då jag är helt bombad i skallen om morgnarna. Klockan halv nio kommer det fördömda boendestödet och jag är inte människa så dags. Har ingen lust att lägga mig tidigt och ligga och vrida och vända på sig i sängen. Men eftersom mitt Clozapine gör mig trött så borde jag ta den i alla fall innan midnatt. Jag siktar på att vara uppe tills tröttheten kommer, kan inte tvinga mig att sova. Det verkar bli sent inatt som så ofta förut, tyvärr. Kommer kanske att få fem timmars sömn. Nu pigg fast jag vill vara trött, imorgon bitti trött fast jag vill vara pigg.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards