Alla inlägg den 17 april 2022

Av Fester Bestertester - 17 april 2022 23:43

Jag tar time out, jag orkar inte agera på mina röster ännu en natt. Det känns som att jag behöver en god natts sömn och det ska mycket till för att jag ska lämna sängen för att irra runt på gatorna. Har redan tagit kvällsmedicinen och räknar med att bli trött rätt snart. Ge mig ledigt i natt, "I", så återkommer jag vid god vigör natten till tisdag. Även en frontkämpe måste få vila ibland.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 april 2022 21:37

"Milda och fylliga murklor från norra Europa, noggrant förvällda på Öland. Fina att hacka och puttra i såser till kött och fisk. Prova också till falukorven!" Reklam från ICA.


"Få såser passar så bra till kött som just murkelsås. Man ska inte förringa att stenmurklan i sin råa form absolut är giftig men som restauranggäst eller slutkonsument av en burk färdigförvällda murklor är det inget man ska oroa sig över. Giftet i murklorna är vattenlösligt." Från en stor sökmotor.


Vad sugen jag blev på svamp nu. Tänk den som hade ork att laga sin egen mat, då blev det svamp till var och varannan måltid. Själv är jag värdelös på att göra såser, så då får det bli påssåser för mig. Men stekta, färska chaminjoner är väldans gott, liksom då murklor. Svam is da shit.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 april 2022 20:01

Det vore önskvärt om mina röster Ville och Valle slutade tjata på mig. Jag behöver dem inte, de har aldrig kommit med något uppbyggligt, bara tjat, gnäll och hot. Dra ända in i Hälsingland! De (vården) säger att jag är sjuk, att det bara är symptom på min sjukdom, men jag håller inte med. Det är alldeles för intrikat, för verkligt för att bara vara fantasier. Jag är en TI (targeted individual) som gjort tidigare försök att störta sveriges regim, det var därför jag fick SÄPO efter mig. Inte ens det tror vården på, de tror jag sitter och ljuger ihop allting. Fy bubblan! Och vänligen håll käften, Ville och Valle!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 april 2022 18:18

Jag är inne på min tredje öl av tolv. Det rör sig om harmlösa 2,8:or av billigaste sort, det är allt jag tog mig råd att köpa i dryckesväg denna påsk. Visst saknar jag ruset, men smaken är den rätta. Kommer att dricka mig stinn innan kvällen är över, lita på det. Jag har inte råd med dagliga fyllor, även fast jag skulle behöva det. Då får man ta till snålvarianten och dricka det billigaste och alkoholsvagaste mataffären kan erbjuda. Men jag har ryktesvägen hört att jag kommer att bli bjussad på starkvaror som räcker till två rejäla fyllor. Detta så snart påsken är överstökad. Det tar jag mig en folkis på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 april 2022 18:06

Det råder fullt kaos i Norrköping och några städer till. Bilar bränns och poliser attackeras med kastade föremål och stenar. En våldsverkare blev skjuten i benet och skrek av smärta och i panik. Då minsann gick det bra att kräva ambulanstransport. Om jag får önska ett fordon stå i brand blir det ambulansen som transporterade bort ligisten. Det är slödder vi har att göra med och det kommer att gå hett till även i framtiden med upplopp och massförstörelse. Tack sossarna, tack Moderaterna. Och ett tack till dig som röstat fram våra "kära" politiker.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 17 april 2022 17:11

Det kanske blir ett telefonsamtal till akutenheten, AE. Känner mig uttråkad och helt ur gängorna. Då livar ett litet telefonsamtal upp stämningen. Man behöver inte komma upp för bedömning om man ska bli inlagd eller ej, ett kortare samtal kan räcka. Hoppas jag får prata med "D", hon är en riktig puma och är väldigt trevlig i sättet. Vem som helst duger, bara det inte är en karlslok man får på tråden. Kommer att prata sport, film och musik, mina tre intressen. Och kanske lite allvarligt snack insprängt däremellan. Jag är redo, är ni redo, AE?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 april 2022 16:48

Det blir en promenad idag, jag vill komma ut ur huset och bort från min lilla toka. Då går jag ned på byn och kollar läget och kanske går jag till speceristen och köper mig ett paket kex att ha till kaffet och punschen senare idag. Det är vår ute och jag vill suga i mig mycket sol. Lämnar därför kontorshatten hemma och går med blottad hjässa. Kanske väcks mina livsandar till liv och i så fall tar jag för mig av lilla frugans gula kropp när jag kommit hem igen. Jag är lyckligt gift, men behöver ha mycket egentid, få vara ifred från en bindgalen thailändska. Jag önskar er alla läsare en god påskdag. God ska min bli, med punsch, kex och gifflar.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 17 april 2022 16:24

De slynglar som är ute och gör kaoz på stan borde skjutas. De är bara ute för att bråka och ställa till med trubbel. Det är det enda de är duktiga på. De kostar samhället miljardbelopp varje år, allt till ingen nytta. Om du som läser detta är snut så vill jag säga följande till dig: sätt hårt mot hårt och visa patrasket att de inte kan vinna fighten mot vår polismakt. Tag puffran ur hölstret och osäkra den. Våld är det enda dessa avskum ska bemötas med, det enda "språk" de begriper.


MVH/Werner von Oben

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards