Alla inlägg den 26 april 2022

Av Fester Bestertester - 26 april 2022 23:35

Jag är då rakt inte på humör att gå runt och irra på stadens gator. Som tur är har jag ingen order fått på telepatisk väg, det verkar som att jag får en lugn natt i sängen för en gångs skull. Det är inte ofta jag blir lämnad ifred, det tycks alltid finnas ett slag som behöver utkämpas, slå tillbaka reptilianernas lumpna attack på vår jord och dess invånare. Det blev medicinering för natten alldeles nyligen och risken/chansen är stor att jag somnar och sover så djupt att jag inga röster hör, inget mumlande i huvudet alls. Otaliga är de nätter jag ryckt ut med folien runt min hjässa och släppt lös ren och oförfalskad energi i yttre rymden. Men inte inatt, snälla nån. Åtta timmars oavbruten sömn är vad jag siktar på. Inte travande på stadens gator med ansvar för mänskligheten vareviga natt. Så det så.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 april 2022 22:46

Efter att ha tillbringat en tid på ett specialsjukhus för de med psykiska åkommor är allas vår English Bob tillbaka på hemmaplan, Sheffield. Han berättar att han skrev en eldfängd text på datorn och printade ut cirka hundra blad, vilka han delade ut i närområdet. Han har gått från pub till pub och lagt papper på borden och han skriver att han väntar sig en formidabel respons, en medlemstillströmning utan motstycke i modern tid.


Han är mannen som kommer att diktera villkoren i Storbritanniens politik, han kommer inte att ge sig förrän UFO-frågan fått en framskjuten plats på den politiska agendan. Naturligtvis tar han sig några öl på varje pub han besöker då man inte kan leva för kampen allena, då bränner man ut sig.


Från Brighton i söder till Berwick-upon-Tweed i norr är det vår English Bob som sitter i förarsätet och drar ned byxorna på etablissemanget. Han är en stålhård kämpe som agerar först och tänker sedan. Som han säger: "Don't think twice. Just do it".


Kampen är snart vunnen på de brittiska öarna, var så säker. Det är bara en tidsfråga innan English Bob blir adlad och kanske till och med hamnar i Madame Tussauds vaxkabinett. Det är honom väl unt.


Att ha English Bob som vän är hedrande och ett bevis på att vi gör jobbet på båda sidor av Nordsjön. Idag Storbritannien, imorgon hela Europa. Seger!


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 26 april 2022 19:23

Jag hade börjat förbereda mig för natten då telefonen ringde. Det var ingen annan än min förra tjej Sirppa. Hon berättade att hon precis muckat från ett kortare fängelsestraff på Hinseberg och att hon bodde på ett vandrarhem för ensamma och slagna kvinnor. Men jag har aldrig slagit henne, sådant ägnar jag mig inte åt.


Nåja, hon undrade om jag ville ses och jag svarade ja. Men inte ikväll, hon får ta sig till Systembolaget klockan tio imorgon om hon vill träffa mig. Det ska bli roligt att träffa henne igen efter alla år sedan sist vi sågs.


Kanske blir det hon och jag igen, kanske inte. Men hon sa att hon ingen kille hade under vårt telefonsamtal. Vad bra, ett hinder ur vägen. Sirppa är verkligen en goding och jag skulle inte ha något emot att bli tillsammans med henne. Vi har gemensamma intressen, bland annat att berusa oss svårt.


Hon är som värsta fotomodellen, en tiopoängare med en asläcker svanktatuering. Vad trevligt om hon vill sitta med mig på en centralt belägen parkbänk imorgon. Jag + Sirppa = sant?


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 26 april 2022 17:52

Nu har jag varit utan cigaretter i åtta dagar och jag börjar tro på att jag har slutat att röka. Jag har inte mycket till val då jag sålde två oöppnade cigarettpaket till en kompis. Han fick dem billigt, två för 50 spänn. Vad gör man inte för en kompis? Dock har jag ett öppnat paket liggandes i hallen, det har jag om suget skulle bli mig övermäktigt. Trillar jag dit igen får jag väl göra det, då gör jag ett nytt försök att bli rökfri och börjar på en ny svit. Är inte så farligt röksugen, det är mer att jag saknar avkopplingen och avbrottet från den dagliga tristessen samt att ha något mellan pek- och långfinger. Samtidigt är jag bara inne på dagens andra snus, en dosa räcker säkert en fyra, fem dagar åt mig. Vad pängar jag sparar! Hade någon tidigare sagt att jag skulle sluta röka hade jag bara skrattat och tagit det som ett dåligt skämt. Nu är det verklighet. Toppen!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 april 2022 17:42

Jag satt ensam på en lång bänk alldeles i närheten av stadens varuhus. Drack fem burkar Norrlands djup. Det var lugnt och fridfullt och jag tittade på de orädda duvorna som svärmade kring mina fossingar. Ingen snut kom och inga vakter, då platsen jag satt på var utanför deras ansvarsområde.


På vägen hem passerade jag Mannen med det illröda ansiktet, han stod som vanligt och hängde utanför varuhuset Linden. Hästar står och sover och det gör Mannen med det illröda ansiktet också. Det ligger många års träning bakom hans färdighet. Det var kul att träffa på honom. Jag sa att jag kunde köpa en öl åt honom och det ville han. Det blev att gå in på Systembolaget tvärs över gatan och köpa två extrastrka öl till min polare och sex Bellman till mig själv.


Mannen med det illröda ansiktet blev själaglad över gåvan. Vi törstiga hjälps åt med alkoholen. Nästa gång kan det vara jag som har slut på pengar och är törstig. Det blev att öppna en av mina öl och dricka den ståendes hos Mannen med det illröda ansiktet. Vi pratade lite smått och tog oss varsin cigg. På avstånd såg jag en vakt, men vi var diskreta och gömde burkarna under jackorna.


Sedan tackade jag för mig och vi lovade att ses imorgon bitti. Jag gick raka vägen hem och sitter nu på kammaren med fem burkar starköl. De kommer inte att räcka så länge, så jag får väl gå och lägga mig tidigt. Imorgon ska jag bli full, det ser jag fram emot då jag lever för fyllan.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 26 april 2022 17:24

Varannan vecka hämtar jag vid behovsmedicin på Spiranmottagningen. Får hämta varje vecka, men orkar inte gå dit. Tydligen hade jag bara fyra, fem tabletter kvar och jag hämtar för en vecka i stöten, vilket blir sju tabletter. Jag hämtade min medicinrulle på Apoteket och passade på att fråga om jag hade något recept på Stesolid och det hade jag. Nu har jag en oöppnad burk på köksbordet. Jag har den hemma fast jag inte får. De är noga med bensodiazepinerna, di där vårdsluskarna. På torsdag ska jag få min injektion Zypadhera på Spiranmottagningen, då lämnar jag över burken och får med mig lugnande för en vecka, extratabletter utöver de tre jag har i den så kallade apodosrullen. Det är härligt att dra i sig kanske 100 milligram och uppleva ett sällan skådat lugn. Bara ligga flöddrad på sängen och filosofera och glida in och ut ur sömnen. Stesolid, min må bra-medicin.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 april 2022 17:13

Det blev några timmar på Mötesplats Helknas idag. Sex koppar kaffe fick jag i mig plus en n*g*rboll. Gott, gott. Jag hade så roligt åt "Kommungubben" och efterblivna Sussie att jag skrattade så kaffet sprutade ur näsborrarna. Första klassens underhållning. Jag frågade Sussie om hon ville köpa min använda tandborste, men hon sa "usch" och gjorde en grimas. Det blev en del Tintin-prat med en i personalen och han ska ta med lite ur sin samling och förevisa någon vecka snart. Han är den enda som går att prata allvar med och ha en givande diskussion med. Resten är avskrap allihop utan undantag. Jag behöver mitt dagliga skratt, det är därför jag går till mötesplatsen. Imorgon blir en favorit i repris.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards