Alla inlägg den 9 april 2022

Av Fester Bestertester - 9 april 2022 21:41

"Var god koppla mig till akutenheten i Norrköping. Hej, detta är herr X som söker guidning i livet. Jag är i knipa, mäktiga krafter vill döda mig, förhindra mig att bekämpa utomjordiskt slödder. Har du några lugna ord att säga mig, eller ska jag förbereda mig på en snar död?"


Något sådant hade jag tänkt att säga till akutenheten, AE. Jag befinner mig i ett svårlöst predikament som jag inte får någon rätsida på. Det bedrivs en klappjakt på mig. Inte helt oförtjänt då jag är en tung pjäs i kampen mot regimen. Jag klarar inte av att ta mig an etablissemanget ensam, jag behöver någon mer på min sida.


Inte prio ett för AE, det förstår jag. Men några minuter av sin "dyrbara" tid kunde de väl låta mig ha? Jag håller nätt och jämnt näsan ovanför vattenytan och känner hur jag sjunker. Lindring finns, men då snackar vi narkotiska preparat som vården är snåla med att skriva ut.


Kanske dör jag i natt, kanske inte. Ett givande samtal till AE kanske får mig på rätt köl igen. Om det jag hoppas.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 april 2022 20:45

Det har gått mask i frugans sköna madrass. Hon påtalade det för mig och jag svarade: "Free food, you eat. Protein". Nåja, den behövs nog bytas ut då frugan har svinat ned den med svettningar och smutisg kropp. Men en ny madrass är inte direkt gratis. Om jag köper henne en ny måste jag skära i tokans matransoner en period, men det gör jag så gärna. Eftersom hon tillbringar så mycket tid i den mysiga källaren får jag väl bjuda till och köpa henne något nytt att ligga på. Jag tar väl hand om min lilla fru, lita på det.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 9 april 2022 19:28

Börjar det inte bli dags för en ny nattlig räd i vildmarken, närmare bestämt Vrinneviskogen? Det hänger på er medlemmar. Jag kan tänka mig att stå för brödet, men pålägget (prickig korv och ost?) vill jag ha betalt för. Kaffet får vi också sala till, då det är på tok för dyrt för att jag ensam ska stå för kostnaden.


Vi är ett stort antal betalande medlemmar så jag hoppas kunna sjösätta detta mitt senaste åtagande. Ta på er oömma kläder och var mentalt beredda på att bli ombordtagna på ett UFO. Lite måste man offra för kampen även om det innebär att man undersöksa noggrannt både i anal, mun och övriga delar på kroppen.


Nu vill jag se en mangrann uppslutning, vi har utomjordingar att avmaskera.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 9 april 2022 18:29

Genom en sexsajt på nätet kom jag i kontakt med en kille från Linköping och han var hemma hos mig igår. Vi började med att klämma lite på varandra samtidigt som vi satt i soffan och drank några drinkar. Helt plötsligt tog jag ett armlås på honom och han var inte sen att respondera. Snart var vi inbegripna i en regelrätt brottningsmatch. Härligt! Den slutade i sängen och lita på att vi var utpumpade efter vår holmgång. Han sov över hos mig och vi hann med en snabbis på morgonen innan hans tåg åter gick mot Linköping. Nu har jag kontakt med vår grannstads heta killar och de är ungefär lika många som här i Norrköping. Kanske kontaktar jag honom igen för ett returmöte, eller så provar jag någon för mig ny kille. Är jag ensam är det frivilligt, för en kille är lätt att klicka hem. Puss, puss!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 9 april 2022 17:51

Sverigedemokraterna, detta eländiga parti, vill att Sverige ska bli medlemmar i krigshetsarorganisationen NATO. Man har tidigare varit mot ett medlemskap, men som de kappvändare de är har man nu bytt åsikt. När jag var med i Sverigedemokraterna publicerades en fejkad dödannons över Moder Svea då svenskarna duperats att rösta ja till ett medlemskap i dåtidens EG (Idag EU). Vi skulle ju få så billig sprit om vi gick med löd ett av argumenten.


Nu har man alltså bytt fot och förfäktar ett inträde i NATO. Vi ska tvingas att skicka soldater till krisområden som USA har skapat genom sin expansiva agenda. Städa upp efter USA. Sverige bör vara fortsatt alliansfritt, svenska soldater ska skydda Sverige och i förlängningen Norden. Inte åka till mörkaste Afrika eller mellanöstern och ställa till med oreda. Nej till NATO, nej till EU! Det finns ett parti med de åsikterna och de heter AfS.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 9 april 2022 17:13

Först gick jag till speceristen och handlade lite matvaror, men även Ballerinakex. Sedan blev det en sväng till konditorn för lite bakverk och efter det till Systembolaget för en flaska punsch. Nu har jag bunkrat upp med godsaker, jag klarar mig i flera dagar på det jag inhandlat idag. Lita på att jag tänkte på frugan också, hon fick riskakor och en burk fiskbullar. Jag ska strax ta upp henne i huset, så får hon värma sin burk och även värma ärtsoppa till mig. Jag är lyckligt gift och kommer att begära fotmassage av tossiga lilla frugan samtidigt som jag dricker lite punsch. En fruga ska man ju ha användning för. Adjö för idag, nu ska jag släp(p)a upp frugan ur källaren.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 9 april 2022 17:04

Jag var ute i natt och gick till vissa platser. Väl där släppte jag loss energi, vilket andra agenter också gjorde på annan plats. Nätverket är hemligt, så jag får inte veta identiteten på övriga agenter. Men det kvittar. Fast visst skulle jag vilja veta hur många vi är här i stan. Nåja, jag har fullgjort mina förpliktelser och gjorde det med den äran om jag får säga det själv. Tydligen fick "O", vilka vi ligger i krig med, skador på sitt moderskepp vilket befinner sig på månens baksida. Så långt når alltså kraften, imponerande. Jag ska gå och lägga mig och vila så är jag redo för nästa natts äventyr. Det är stora saker i görningen och jag är en del av dem. Jag är en orädd agent. Kamp! Krig! Seger!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 april 2022 16:14

Jag låg och sov hela dagen, vaknade runt halv tre. Därmed var det försent att handla godsaker på Systembolaget. Ack, du arme... Ett rus måste jag har, jag får ringa min kran Goran och beställa ett helrör och en platta öl.Lite dyrare än att handla på Systembolaget, men det är min enda chans att kirra ett litet rus. Tack för att du finns, Goran. Det är bara att ta nya tag och hänga på låset på måndag morgon när bolaget slår upp sina portar. Nu ringer jag Goran, så kan jag ha grejerna inom en timma. Härligt!


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards