Alla inlägg den 23 maj 2021

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 19:13

Jag tog ut frugan på baksidan av huset och lät henne springa av sig. Med mig hade jag strypkopplet, men jag litar på att min fru inte ska rymma och gifta sig med en ung adonis, så jag trädde det inte om hennes hals. Dock kom det till användning då jag med jämna mellanrum fick klatscha henne över benen för att hon skulle hålla tempot uppe.


Hon sprang i cirka femton minuter, sedan ställde jag henne i duschen. Hon duschade i kallt och fräscht vatten och skrubbade sig noggrannt med rotborsten. Efter duschen fick hon koka lite spaghetti till mig, vilka jag hade en burk ravioli till som stolliga lilla frugan fick värma i mikron.


Då jag ej har användning för min lilla fru något mer idag fick hon göra tidig kväll. "You sleep, tomorrow you cook me some food" sa jag med barsk stämma. Jag släckte och drog igen och låste dörren bakom mig. Nu ligger hon nere i den mörka källaren och bara latar sig. Det måste vara en fröjd att vara gift med mig.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 17:00

Jag gick och la mig framåt småtimmarna och klockan ringde ilsket vid sju på morgonen. Jag dunkade näven på "ringknappen" och tänkte somna om, men gjorde det inte. Jag släpade mig ur sängen och greppade påsen med smutstvätt och gick ned i tvättstugan. Jag tvättade bland annat fyra par kalsonger, så nu har jag underkläder tvättade för en månad. Sju tröjor tvättade jag också, så då har jag tröjor i sju veckor. Jag byter kalsonger och tröja en gång i veckan, vare sig det behövs eller inte.


MVH/Herr X

Zzz

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 00:08

Jag skulle vilja bli trött och lägga mig att sova. Men det kan jag inte då jag har tvättstugan tidig morgon. Det får bli en vaknatt igen. Jag börjar bli van och tycker tiden går rätt fort om nätterna. Mina kvällsmediciner är tagna, men de har inte gjort mig trött. Det är lite olika hur de slår. Ibland blir jag helt bombad, andra dagar (som idag) känner jag ingenting. Efter att jag är klar med tvätten kan jag gå och lägga mig igen och sova tills på eftermiddagen då jag ska handla till mina föräldrar. Alltid är det något som måste göras. Förutom i natt, den viker jag åt slösurfning.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards