Alla inlägg under september 2021

Av Fester Bestertester - 30 september 2021 20:59

Jag hämtade ut extra Diazepam idag. Det enda jag har utöver min dagliga dos är en femmilligrammare, så jag fick med mig sju ynka tabletter, vilket är veckodosen jag får. Ynkligt, men vill inte klaga, för vissa dagar behöver jag faktiskt inte en enda. De tabletter jag inte behöver för stunden lägger jag i en burk, fast jag har inte så många i den. Det känns onödigt att ta dem bara för att jag ska vid vissa klockslag. Jag vill ha en hel förpackning hemma av vilken jag endast skulle ta av när jag verkligen behöver dem. Det är gott om försmådda patienter som får hålla tillgodo med allergimedicin mot oro och ångest, så jag kniper igen. Förutom nu då.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 september 2021 19:19

Vår man i USA, Max Byce, är försvunnen. Jag har mejlat honom flera gånger utan svar, var kan han vara? Han bor i en husbil, kanske har han dragit iväg i den, kanske inte. Tänk om han är kidnappad av aliens, då är det fara å färde. Men om han är det och överlever så har han en rejäl historia att berätta. Max Byce har försvunnit tidigare, men då har han inte betalat för sitt Internetabonnemang. Det kan vara samma sak denna gång. Vi får hoppas på det, för herr Byce är en riktig kämpe av sällan skådat slag. UFO-USA står och faller med honom. Hör av dig om du läser det här, Max.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 29 september 2021 19:11

Det blir att försöka komma isäng tidigt idag, jag måste upp redan halv tio imorgon. Det är åter dags att få injektion med Zypadhera och vi som tar den sitter i grupp efteråt i hela tre timmar, övervakade så vi inte ska tuppa av. Så himla jobbigt att gå upp tidigt, så himla jobbigt att sitta i ett rum och glo i tre timmar. Vad fasen, jag försöker sköta min medicinering med antipsykotisk medicin, jag behöver inte längre sprutorna. Det blir att beklaga sig till min kontaktperson när vi råkas imorgon. Injektion, nej tack!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 september 2021 18:09

Jag har fått försörjningsstödet insatt på kontot, här finns det pengar. Jag är sugen på att gå på puben, får se om det blir så. Träffa Wladimir och gänget på bästa stället God vän och ta några öl och snacka lite, det vore trevligt. Det blir tröttsamt att sitta hemma och uggla när man kan möta hela världen på God vän. Kanske ringer jag Bosse Rulltårta och hör om han är på, annars kan jag gå ensam. Pengar är till för att användas, inte ligga på kontot.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 29 september 2021 17:54

Jag var tvungen att handla lite matvaror så det blev en minimal ranson på Systembolaget. Endast fyra öl fick jag med mig. Men jag hade några hemma, så jag kan dricka mig berusad idag också. Idag blev det inget parbänkshäng, vädret var för dåligt. Jag får snacka med polarna på telefon och dricka i min ensamhet. Jag hoppas på uppehållsväder imorgon så jag åter kan berusa mig på öppen gata.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 28 september 2021 21:51

Jag har börjat dricka starköl och kan meddela att jag är jätteberusad. Jag tar inte ansvar för vad som publiceras på bloggen ikväll då jag upplever ett patologiskt rus och således har immunitet för eventuella brott jag begår. Jag dricker standardölen Bellan på 6,0 procent och vet precis hur många jag törs hälla i mig innan det brakar åt skogen. Jag har i och för sig tappat räkningen, men så många som tio (min maxgräns) har det inte blivit. Jag ska hosta upp slem, rensa halsen, sedan blir det ett samtal till AE. Jag mår på topp tack vare etanol och vill att hela världen ska veta det.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 september 2021 17:55

Det har blivit dags för ett samtal till akutenheten, AE. Jag ska bara gå in på ölen först så att det lossar på min tunga. Hade tänkt att prata actionfilm med dem och kanske lite musik. Sist blev det bara ett kortare samtal, då jag blev tillsagd att bara ringa dem i nödfall. Jag gör ett förnyat försök ikväll och hoppas på bättre lycka denna gång. Hoppas jag får prata med hon Monkan eller kanske Marie. De är supertrevliga och skäller inte på mig när jag ringer. Om det kniper kan jag även prata mående med dem. Det känns skönt att ha AE som pysventil så man inte kokar över inombords. Jag har inte så många vänner, jag har personalen på AE som mina vänner. Mina bästisar.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 september 2021 17:40

Min lilla fruga levererade verkligen idag. Hon fick steka kassler och koka potatis och resultatet blev mycket gott. Till det hade jag en påssås och det smakade förträffligt. Jag blev så glad att hon fick vara med och kalasa. Hon fick en skiva kassler, en potatis och lite sås och åt på tallrik med bestick, precis som en vanlig människa. "Now the basement, you sleep" sa jag till henne efter att hon diskat. Jag ledde varsamt ned henne i den mysiga källaren och låste om henne. Nu kopplar jag av med lite punsch i finrummet och till den har jag en god mazarin. Det är viktigt med egentid när man har en djungelvilde som suger musten ur en.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards