Alla inlägg den 24 september 2021

Av Fester Bestertester - 24 september 2021 16:41

Hittills idag har det bara blivit tre cigaretter rökta. Två på mötesplatsen och en hemma. Ärligt talat så är jag inte så värst sugen på en till. Har jag kanske vant mig av med rökat? Istället kör jag med snus och har dem inne länge så jag suger i mig all nikotin kan kan. Jag är bara inne på dagens andra prilla. Det går bra det här, nu kanske det är läge att sluta röka helt och hållet. Vi får se hur det blir med den saken, jag lovar inget jag inte kan hålla.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 september 2021 16:34

Jag har haft mailkontakt med vår man på de brittiska öarna, English Bob. Han har genomfört flera propagandaoffensiver i sin hemstad Sheffield och därigenom fått ett antal nya medlemmar i UFO-Britain. Tydligen växer föreningen så det knakar och det är alla tiders. När han går till puben (det gör han varje dag) ser han till att ta med sig några flygblad. Han brukar lägga ett vid varje bord och ge direkt i handen på övriga besökare. English Bob lägger ner flera timmar om dagen på kampen och utan honom skulle UFO-frågan inte vara så glödhet som den faktiskt är. Hatten av, Bob.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 24 september 2021 15:06

Jag glömde att hämta ut Stesolid på mottagningen denna vecka. Jag ska egentligen ha fyra tabletter om dagen, men har efter läkarmiss varit helt utan sedan den 25:e augusti. Det blir att ringa min kontaktperson på måndag och be om ett förnyat recept. Det känns tryggt att ha dem hemma ifall man skulle få en ångestattack. Att jag inte byggt upp någon tolerans mot Stesolid är bra och inte heller har jag några utsättningssymptom. Jag vill ha Stesolid, men fixar lätt en månad utan.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 september 2021 14:37

Äntligen är det dags för puben igen. Jag har en femhundring att dricka upp och kommer att göra det på bästa puben God vän. Naturligtvis följer miljonären Bosse Rulltårta med. Jag ska hem till honom på lite förfest, sedan drar vi till puben. Jag tar med mig två starköl till honom, har inte råd med fler. Det ska bli kul att träffa Wladimir och gänget på bästa puben. Fikret i baren kanske bjussar på lite nötter, man vet aldrig. Sedan vill jag lyssna på skön arabisk musik, det brukar Fikret spela. Vem vill sitta ensam hemma och glo när man kan möta hela världen på God vän?


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 24 september 2021 14:19

Det har börjat göra ont i baken, jag har fått för mycket upptryckt där. Det är allt ifrån blyertspennor till slanggurkor som jag tagit emot. Det betyder att min ringmuskel måste få vila ett tag. Det blir därför ingen brottning förrän tidigast nästa helg. Jag får leva en tid i celibat, men det ska jag klara. Bara jag inte faller för frestelsen att stoppa upp något i rumpan när jag porrsurfar ska det nog gå bra.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 24 september 2021 14:11

Jag har hela 20 öl i kylskåpet och på köksgolvet. Då kan jag dricka åtta idag och åtta imorgon och ändå ha några kvar till på söndag. Det var fina fisken att jag gått till Systembolaget flera gånger denna vecka. Jag drack lite igår med, men öl tröttnar jag aldrig på. Jag antar att jag är alkoholist, men det struntar jag i. Ett litet rus lugnar ned en orolig själ.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards