Alla inlägg den 13 september 2021

Av Fester Bestertester - 13 september 2021 23:08

Just nu lyssnar jag på bandet Argy Bargy och deras "The likes of us". Grabbarna saknade ett oi- eller punkband och startade helt sonika sitt eget band. Det är punk, det. Inte en massa brölande om Stalin och kommunismens förträfflighet. Tyvärr går det inte att beställa en skiva jag saknar med dem, men får väl ta mod till mig och beställa från Captain oi, de har det mesta, för att inte säga allt. Allt! Oi, oi, havin a laugh!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 september 2021 22:27

Tjena på er, grabbar och tjejer. Saken är den att jag ska få en så kallad god man. Han (eller hon) ska hjälpa mig med ekonomin och det inser jag att jag behöver hjälp med. Men jag vill ha tillgång till mina pengar, jag vill kunna gå på krogen ett par gånger i vecka. Ve den som tar ifrån mig mina fickpengar. Jag kanske kan börja sätta undan pängar, jag kanske blir en förmögen man. Men jag måste få unna mig att gå till bästa puben God vän ett par gånger i veckan. God man, ja hit med henom då.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 13 september 2021 21:52

Nu tjattrar Ville och Valle på mig igen. De har hållt sig borta under dagen, men nu är de alltså tillbaka. De mobbar mig, de hotar mig. Men jag vet att det inte är verklighet, att det bara är jag som inbillar mig, så det är ingen psykos jag fått. Jag spelar hög musik och hoppas att det ska smula sönder rösterna. Man kanske skulle prova att dricka en starköl.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 september 2021 21:32

Frugan var vaken när jag gick ned till henne imorse. Hon pekade på golvet och där låg en gul liten sak; Frugan hade tappat en tand! Jag brast ut i ett gapskratt medans frugan tjatade om "dentist" och "proper food" och allt vad det var. Jag lyssnade inte så noga. Jag slängde till henne en näve friskies och gick upp i huset igen. Sicken vildbase.


Det blev att värma en varma koppen och några köttbullar i mikron, jag klarar mig själv så bra så. Sedan korkade jag upp, jag började dricka punsch och det håller jag på med än. Jag tror jag är berusad, på min ära!


Usch för att ha en djungelvilde i källaren. Nu ska jag sova och vill inte veta av några skrik eller dunkningar från lilla tokan. God natt.


MVHH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 13 september 2021 17:30

Jag var på Mötesplats Helknas under dagen. Caféet är stäng, så man får sitta i ett angränsande rum. Där serverades gratis kaffe och såklart tog jag mig en kopp. Där var efterblivna S, gnällspiken J och pundarkärringen. Inget vidare sällskap alltså, men jag pratade med en manlig anställd, mest musik. Det var givande. På onsdag öppnar caféet igen och då går jag åter till mötesplatsen. Jag kan lika gärna sitta där och ha det småtråkigt som att bara gå hemma och skrota.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards