Alla inlägg den 9 september 2021

Av Fester Bestertester - 9 september 2021 21:28

Jag betackar mig för fega påhopp, särskilt när de kommer från en gammal stofil som Sune. Jag dricker för att lindra mina symptom, då jag endast har en låg dos Stesolid att förlita mig på. Jag dricker inte dagligen som Sune fult försöker att få det till.


Lås in dig i källaren och låt din fru sköta hushållet. Och framför allt: håll dig ifrån Internet, för där fyller du ingen funktion annat än som skrattobjekt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 september 2021 21:07

Jaha, livet går sin gilla gång. Norrköpingsfalangen förnekar sig inte; Herr X sitter ensam hemma och super och det mitt i veckan. Dessutom har Hasse Promille åter skämt ut sig genom att berusa sig på offentlig plats. När ska dårskapen sluta?


Se till att betala medlemsavgiften till UFO-Östergötland och lägg sedan in er på torken, era drummlar! Inte underligt att det livsviktiga arbetet avstannat i Norrköping. Kan ni inte ta er an verkligheten, måste ni supa skallarna i bitar?


Jag är villig att låta ert sorglösa beteende passera, men då får ni ställa upp och dra ert lass. UFO-frågan är den viktigaste som finns, inse det. Vad är väl en platta öl mot en knivskarp bild på en reptilian?


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 9 september 2021 20:58

På väg till Olaiparken såg jag en polisbil. Det var jag och törstiga gänget som skulle slå oss ned på en bänk och ha det trevligt. Vi hade inte suttit där mer än ett par minuter när en polispatrull parkerade bilen och började trakassera oss. Efter kanske fem minuters tjafsande dök en till radiobil upp och det blev två konstaplar till att ta figten mot.


Det slutade med att de tog med sig Mannen med militärkepsen och Finske mannen. De var absolut inte berusade, men var avogt inställda till polisinsatsen och det räckte för några timmar i fyllecell.


Jag ringde upp Finske mannen nu ikväll och han var släppt, eller så tillåter de mobiltelefon i cellen. Dock var han svårt berusad och envisades med att prata finska. Nåja, han verkade må bra i alla fall, alltid något.


Sätt dit knarklangare och narkomaner och låt oss törstiga gubbar vara. Som tur vad förstörde de inte sammankomsten mer än för förut nämnda personer. Livet som parkbänksalkoholist är hårt ibland, speciellt när bängen trålar.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 9 september 2021 19:47

Jag får egentligen inte dricka öl, då jag har diabetes, men jag gör det ändå. Det livar upp en annars tråkig kväll med lite gott i kistan. Än är jag inte full och kanske blir jag det inte. Vi får se, helt enkelt. Varför skulle jag inte dricka? Jag har ekonomi för att unna mig starköl och lite whisky. Jag är ju pensionär, så jag har lördag hela veckan. Och lördagar vill man ju sätta guldkant på.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards