Alla inlägg den 23 september 2021

Av Fester Bestertester - 23 september 2021 23:20

Jag sög i mig hela fem cigaretter på mötesplatsen, men efter det har det bara blivit en cigarett. Ja, du läste rätt: en cigarett. Jag har en snus inne och kommer inte att gå ned på gården och röka något mer idag. Endast sex cigaretter, det är fenomenalt på min ära. Jag stormar mot ett permanent rökstopp och gör det utan så värst mycket abstinens. Kanske är jag bara psykiskt beroende av de fördömda ciggen. Kanske blir jag så småningom rökfri.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 september 2021 21:04

Jag har blivit hembjuden till Nils-Erik med partner på middag imorgon. Med mig tar jag tandlösa lilla frugan. Vi tar en taxi dit och hem, det har jag råd med. Nils-Erik med lydig fru ska bjuda på stek och potatis med en mustig sky till, det ser jag fram emot. Jag har försökt lära frugan att göra långkok, men hon schabblar till det på värsta djungelmaner.


Efter maten ska våra kvinnor ta hand om avdukning av bord och disk ute i köket, kvinnans rum i hushållet. Under tiden läskar vi oss båda män i hans herrum. Det blir punsch, det blir whisky, det blir konjak.


Jag ser fram emot en utomordentlig kväll i min väns sällskap. Det blir ett trevligt avbrott från vardagslunken. Jag tar med mig punsch och stollig liten fru, så ses vi imorgon, Nisse.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 september 2021 18:26

Fanhelvetesskit! Mina skivor jag försöker spela bara hackar hela tiden. Jag kan inte lyssna på dem. Ändå har jag tvättat skivorna med blött papper och undvikit att ta på ytan. Det hjälper ju för fan inte! Jag vill lyssna på läderbögen Rob Halford i lugn och ro, inte höra bzzt, bzzt mest hela tiden. Snart blir jag riktigt förbannad och knäcker skivorna i två bitar. Så jävla störigt. Så himla irriterande.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 september 2021 17:00

Jag köpte mig tio burkar Norrlands djup att lägga till de sju jag redan hade hemma. Alltså har jag hela sjutton öl hemma och det är bra. Det blir nog ett besök på systemet imorgon också, jag vill ha så jag klarar mig hela helgen. Ska avnjuta dem i min ensamhet, jag vill bli full utan att någon stör sig på mig. Pluss att jag blir rätt otrevlig på fyllan. Lugnast så, att sitta själv. Naturligtvis ska jag dricka ikväll, men högst sex stycken. Skål på er!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards