Alla inlägg den 28 september 2021

Av Fester Bestertester - 28 september 2021 21:51

Jag har börjat dricka starköl och kan meddela att jag är jätteberusad. Jag tar inte ansvar för vad som publiceras på bloggen ikväll då jag upplever ett patologiskt rus och således har immunitet för eventuella brott jag begår. Jag dricker standardölen Bellan på 6,0 procent och vet precis hur många jag törs hälla i mig innan det brakar åt skogen. Jag har i och för sig tappat räkningen, men så många som tio (min maxgräns) har det inte blivit. Jag ska hosta upp slem, rensa halsen, sedan blir det ett samtal till AE. Jag mår på topp tack vare etanol och vill att hela världen ska veta det.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 september 2021 17:55

Det har blivit dags för ett samtal till akutenheten, AE. Jag ska bara gå in på ölen först så att det lossar på min tunga. Hade tänkt att prata actionfilm med dem och kanske lite musik. Sist blev det bara ett kortare samtal, då jag blev tillsagd att bara ringa dem i nödfall. Jag gör ett förnyat försök ikväll och hoppas på bättre lycka denna gång. Hoppas jag får prata med hon Monkan eller kanske Marie. De är supertrevliga och skäller inte på mig när jag ringer. Om det kniper kan jag även prata mående med dem. Det känns skönt att ha AE som pysventil så man inte kokar över inombords. Jag har inte så många vänner, jag har personalen på AE som mina vänner. Mina bästisar.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 september 2021 17:40

Min lilla fruga levererade verkligen idag. Hon fick steka kassler och koka potatis och resultatet blev mycket gott. Till det hade jag en påssås och det smakade förträffligt. Jag blev så glad att hon fick vara med och kalasa. Hon fick en skiva kassler, en potatis och lite sås och åt på tallrik med bestick, precis som en vanlig människa. "Now the basement, you sleep" sa jag till henne efter att hon diskat. Jag ledde varsamt ned henne i den mysiga källaren och låste om henne. Nu kopplar jag av med lite punsch i finrummet och till den har jag en god mazarin. Det är viktigt med egentid när man har en djungelvilde som suger musten ur en.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 28 september 2021 17:06

Jag har hamstrat öl, har nitton stycken i köket. Det blir att smaka lite av dem senare under kvällen. Jag är riktigt sugen, det ska bli skönt att bli lite lullig. Stesolid skänker mig visst lugn, men funkar inte fullt ut. Därför tar jag till alkohol när jag vill lugna mina klena nerver. Räknar med att få i mig åtta öl, det brukar räcka. Öl är min räddning!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 september 2021 15:47

Äntligen hade Mötesplats Helknas öppet som vanligt. Både Helknas och caféet var öppet och restriktionerna är borta, vi får sitta fyra vid samma bord. Jag pratade med de andra besökarna och fick mig många glada skratt. De är så såsiga i huvudet de andra, jag är den enda vettiga människan där. Jag drack hela sex koppar kaffe och åt en chockladboll. 20 kronor gjorde jag av med, men det kan det vara värt. Nu är jag hemma, men imorgon blir det ett återbesök. Helkul på Helknas.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards