Alla inlägg den 5 september 2021

Av Fester Bestertester - 5 september 2021 19:55

Nu är jag äntligen på plats hos Hasse Promille. Vi dricker öl, Dortmunder Actien-Brauerei, DAB. Jätteschysst av Hasse att bjussa på några. Sedan sitter vi och snapsar och det river gött i halsen. Hasse vinkar till er alla, förresten. Tyvärr blir det inte att gå på lokal ikväll, men en liten fylla blir det i alla fall. Fast den där Hasse har säkert ett par miljoner undanstoppade. Nåja, nu ska jag återgå till drickandet och släpper telefonen för ett tag. Hare gött!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 5 september 2021 19:10

Jag läste nyss att Hasse Promille beställt hem godsaker, starköl och brännvin. Själv har jag inte råd att gå på krogen (idag igen) och inget har jag hemma att dricka. Det blir att lyfta luren och ringa min polare Hasse och höra om han kan bjussa på lite dricka. För han ställer väl upp på en vän i nöd? Och så är det alltid roligare att dricka i ett sällskap och inte bara sitta själv en hel kväll. Nu ringer jag honom.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 5 september 2021 17:27

Jag blev nekad att handla på Systembolaget igår. Jag gick dit på svajiga ben eftersom jag druckit av det jag hade hemma på morgonen. Mina sista öl gick åt i natt, nu sitter jag här utan något. Men jag har beställt en platta öl och en hela brännvin av Goran, den pålitliga kranen. Snart kommer han brummandes i sin flotta BMW med mina godsaker och jag blir en femhundring fattigare. Vilken tur att man har Goran!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 5 september 2021 17:20

Jag har alltid varit en knepig rackare, en särling. Var inte mobbad i skolan, men var aldrig vidare populär. Jag hade fotbollen, den räddade mig nog från ett sjukdomsgenombrott i unga år.


Vi snabbspolar fram till tisdagen den andra april 1991, det var dagen jag började jobba på mitt andra och sista jobb. Hela 90-talet var fantastiskt. Fast jobb, arbetskamrater, fritidsintressen och en hel del festande.


Nu 30 år senare är mitt liv över, åtminstone det värdiga livet. Jag sitter mest hemma och glor. Visst har jag några vänner jag kan ringa, men det blir sällan av. Jag har dragit denna visa förut, men jag mår verkligen inte bra av att ha det såhär. Nej, nu ska jag sluta med självömkningen och öppna mig kvällens första folkis.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 5 september 2021 16:47

Jag var inne på Ginz* och tittade lite efter vissa punkgrupper. De hade lite med UK Subs och en del Angelic Upstarts, plus lite annat intressant. Fast helst tror jag jag beställer från Captain Oi, även om det är från utlandet och blir dyrare frakt. Captain Oi har det mesta i punkväg och har funnits rätt länge, så där blir man nog inte blåst. Punk har jag gillat sedan Ebba Gröns dagar.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 5 september 2021 16:39

Jag tittade på rysaren "Phantasm 2", den låg ute på Youtube. Vet inte om jag sett den förut, men bra var den då inte. Ett dumt slut var det också, jag vill ha happy endings. Jag satt mest och väntade på att filmen skulle ta slut. För har jag börjat titta på en film vill jag se hela, så är det. Det är svårt att komma på vad man vill titta på och de flesta filmer ligger inte uppe på Youtube. Men en och annan skräckis blir det. Denna gång blev jag negativt överraskad.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards