Alla inlägg den 12 september 2021

Av Fester Bestertester - 12 september 2021 23:05

Det blir en vaknatt inatt, jag har fått förhållningsorder från min organisation "I" och kommer att följa dem. "O" har agenter som smyger runt på gatorna och det är min uppgift att neutralisera dem, att använda våld om så krävs. På min sida har jag "F", en kämpe som fortsätter kampen från andra sidan, från dödsriket. Han talar till mig och ger mig tips och peppar mig, precis vad jag behöver. Kanske stupar jag inatt, kanske blir det en total seger. Det känns spännande att vara i epicentrum för så mycket jox, att veta att ens handlingar får betydelse för alla jordens invånare. Vem vill ligga och dra timmerstockar när man kan vinna ära på slagfältet?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 september 2021 21:00

Det har blivit dags för en ny farofylld expedition. Vi träffas klockan nio imorgon kväll utanför Mirum galleria. Nu vill jag se mer än en UFO:jägare, vore kul om vi kunde bli i alla fall tre personer. Kaffe och smörgåsar kommer att finns till försäljning, jag har inte råd att bjuda på det. Notera att jag endast kommer att göra sex smörgåsar och de ska räcka till alla. Lev livet på det farliga sättet, det spännande sättet, det utmanande sättet. Bli en UFO:jägare du också. Vi ses väl imorgon?


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 12 september 2021 20:35

Nu dricker jag av mina sista öl, hade tre stycken i kylskåpet. Det får räcka, jag behöver inte bli full varje dag som vissa tycks tro. Och inte kommer jag att ringa kranen Goran, jag måste hålla i slantarna. Det blir väl en vända till Systembolaget imorgon, vill börja veckan på ett bra sätt. Att söndagen blev/blir nykter ökar bara törsten. Jag köper mig tolv burkar Bellman så har jag så jag klarar mig. Ruset, det bästa som finns...


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 12 september 2021 19:34

Jag tog upp frugan ur källaren för första gången sedan i torsdags. Hon har legat och latat sig i hela tre dygn. Hon skulle få värma ärtsoppa till mig och gjorde så utan att konstra. Naturligtvis fick hon en sked soppa, hon behöver tyvärr också äta. Dessutom tömde jag hennes äckliga bajshink och bytte till nytt och fräscht vatten i tillbringaren hon har bredvid madrassen och fyllde på hennes torrfoder. Jag tar väl hand om min stolliga lilla fru.


Jag har gjort en rejäl investering, jag har köpt ett hopprep. Det är såklart inte till mig, det är till frugan. Jag gav henne det och tog ut henne på uppfarten. "You jump for ten minutes and no stopping. Jump!" Det är för att undvika att frugan lägger på sig överflödskilon som jag motionerar henne. Jösses, vad festligt det såg ut när hon hoppade!


Nu har jag stuvat undan lilla frugan och har retirerat till herrummet. Det blir att dricka lite punsch och äta prinsesstårta, vilken jag köpte hos speceristen igår. Lite kvalitetstid är jag värd efter en lång dag med frugan.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards