Alla inlägg den 14 september 2021

Av Fester Bestertester - 14 september 2021 20:08

En rad fotbollstäflingar spelas ikväll. Bland annat Manchester United mot Young boys och Barcelona mot Bayern München. Men den för mig mest intressanta matchen är danska Malmö FF mot Juventus. Jag hoppas på danskarna, även fast oddsen är emot dem. Kanske kan Martin Dahlin toffla in en boll eller två, kanske blir det storstryk. Nu tävlas det runt om i Europa och jag följer slaviskt alla matcher.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 14 september 2021 17:13

Tjena, jag är hemma hos Hasse och har det bra. Tog med mig ett sexpack 3,5:or och de dricker jag av nu. De andra grabbarna hälsar så gott till er alla. Det enda negativa som inträffat är att Lennart envisas med att hålla mig i handen. Tänk om han våldtar mig! Om några timmar går vi till bästa puben God vän och jag tror och hoppas att vi alla blir insläppta. God vän är inte som moderat-ställen, de brukar låta folk komma in utan fascistiska dörrvakter som vill spela Allan. Nu ska jag återgå till festen så hörs vi en annan dag.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 14 september 2021 16:45

Jag lyssnar på fettot Wattie Buchan och hans band The Exploited. Skivan är deras första och heter "Punk's not dead" och den är utomordentligt bra. Jag lyssnar på en hel del punk och The Exploited är ett av de band vars skivor man måste ha i sin samling. Jag är ingen kommunist, men njuter ändå av punk. Punken kapades av kommunister. "Do it yourself" är punkens motto.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 september 2021 14:37

Jag har bjudit hem Bosse Rulltårta, Lennart K Lindström och Ronny. Jag bjuder på varsin bärs, resten får de ha med sig själva. Det ska bli roligt att träffa gänget och ta några glas ihop. Hoppas bara att Lennnart inte håller på och äcklar sig och tafsar. Kanske går vi till puben God vän, eller så stannar vi hemma hos mig. Det beror på hur fulla vi blir. En helkväll väntar, det ska bli roligt.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 14 september 2021 14:17

Imorgon ska caféet på Mötesplats Helknas öppna igen efter att där varit en vattenläcka. Det tog alltså nio arbetsdagar för den att bli fixad och det är skandalöst. Fika är det jag gillar mest att göra på mötesplatsen. Inget trams som yoga eller lättgympa, det är inget för mig. Det blir påfrestande att umgås med de förståndshandikappade för mycket, tacka vet jag en kopp rykande hett kaffe. Jag går dit imorgon.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 september 2021 14:11

Jag har nyss klivit ur sängen. Är så trött och dan så jag kommer att lägga mig snart igen. Vad ska jag uppe och göra, jag sitter mest och glor vid datorn. Kanske blir nattsömnen lidande när jag slaggar dagtid, men det får jag ta, jag orkar inte sitta vid datorn en hel dag. Det är mycket bättre att sova. Vi får höras mer en annan dag.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards