Alla inlägg den 18 september 2021

Av Fester Bestertester - 18 september 2021 17:20

De där jäklarna på Text-TV skriver aldrig ut mitt lags namn på sin skitsajt. Det står endast "Norrköping" när det ska vara "IFK Norrköping". Har ni svårt med förståelsen, era praktarslen? Härliga IFK, inte härliga Norrköping, lyder texten till en prima låt. Det är vi som är IFK, ty det har vår kapten befallt. Samma sak med basketen där det blott står Norrköping. Namnet är Norrköping dolphins och ska det förkortas är det Dolphins man skriver. Så det så!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 18 september 2021 16:20

Jag har några öl i kylskåpet och funderar på att dricka av dem. En liten fylla livar alltid upp, inte sant? Egentligen får jag inte dricka (diabetes och mediciner), men det struntar jag i. Jag kan inte bli en renlevnadsmänniska, jag måste få unna mig lite gott. Min kompis Hasse Promille dricker varje dag och han har inte tagit skada av det, så det är inte hela världen om jag tar några öl ikväll. Jag har ändå inga Stesolid hemma så det är ingen risk för att jag ska bli helt bombad i skallen. Bara ett par öl, det ska jag ta mig. Eller lite mer.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 september 2021 16:14

Kanske ringer jag akutenheten ikväll. Jag känner för att prata av mig med experter på dåligt mående. Plus att jag känner mig ensam, jag vill ha någon att snacka sport med. De är ibland tillmötesgående, ibland otrevliga. Det beror på vem man får prata med. Män vill jag helst inte prata med, de brukar vara korta i tonen mot mig. Tacka vet jag kjoltyg, de snackar jag gärna bort en kvart med. Det är väl inte så farligt om jag slår dem en signal? Jag är ju ensam och desperat, jag vill prata av mig lite grann.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 september 2021 15:32

Det är matätardagen för min stolliga lilla fru. Hon ska få ett kokt ägg med kaviar på och till det härligt vatten. Naturligtvis är det frugan som får koka äggen. Just det, jag ska ha mig tre stycken ägg själv. Inte kan jag hålla på och proppa i frugan mat, jag är inte gjord av pengar. Hon får en festmåltid varannan dag, det duger åt en djungelvilde.


Jag klär på frugan lite varma kläder, sedan tar jag ut henne på gården för lite motion. Av säkerhetsskäl har jag på henne ett strypkoppel vilket jag rycker i för att reglera farten. Det funkar jättebra.


Med en fnoskig liten fru är det alltid fullt upp. Som tur är är dagen ännu ung, så det hinns med lite värdefull egentid: lite punsch och kakor och bra musik. Jag har det allt rätt bra.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 18 september 2021 15:14

Tjenixen! Jag är lite trött efter gårdagens besök på bästa puben God vän. Jag och Bosse Rulltårta var kvar där till stängningsdags och jag kom inte isäng förrän halv tre på natten. Vi hade det jättetrevligt och blev bjudna på jordnötter av Fikret. Men satan så salta de var, var tvungen att skölja ned dem med öl. Jag snackade lite med han Muhammed och det var trevligt. Den ena av God vän-chilenarna vann 2500 kronor på Jack Vegas, men inte ville han bjuda på öl, den snålisen. Sedan spelade Fikret jättebra musik från sitt hemland, det svängde. En toppenkväll hade vi, men tyvärr hade jag ingen tur med fruntimmerna. Nåja, nästa vecka blir det ett återbesök och kanske får jag med mig en donna hem. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 18 september 2021 14:58

Jag blev tillsagd att gå till apoteket idag då ett nytt recept skrivits ut. Vilken medicin det gällde var oklart. Väl på plats på apoteket sa jag att jag ville hämta ut det som fanns på ett nytt recept. Passade på att fråga om Stesolid, men den fanns det inget recept på. Jag gick därifrån med en förpackning Clozapine, 25:milligrammare. Hur många ska jag ta av dem då? Jag har ju redan Clozapine hemma, något blev fel. Jag skyller på språkförbistring då det var en invandrare som betjänade mig. Man klarar sig inte längre på bara svenska, jag får väl gå en kurs i arabiska för att få rätt medicin i fortsättningen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 september 2021 14:39

Det blev en vända till Systembolaget. Jag köpte tretton burkar Norrlands djup, plus att jag hade en i kylskåpet redan. Nu har jag fjorton härliga burkar att njuta av. Jag letade inte efter gänget, jag kände att jag ville hem. Sitta på en parkbänk kan jag göra imorgon, jag ville bara in i värmen. Räkna med konstiga inlägg här om några timmar när jag är full, jättefull.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards