Alla inlägg den 1 januari 2022

Av Fester Bestertester - 1 januari 2022 23:00

Är det ingen läsare som är intresserad att gå i clinch med mig? Jag suktar så efter en rejäl holmgång med en adonis att jag håller på att bli heltokig. Som vanligt blir det ett famntag när du kliver in i min lägenhet, sedan tar vi lite på varandra när vi sitter i min soffa med varsitt glas innehållandes en snofsig drink. Om du vill så vill jag; En regelrätt brottningsmatch tar vid och paltorna åker raskt av. Vi brottas hela vägen in i sovrummet och det hela slutar i min säng där vi ligger och kippar efter andan. Låter det intressant? Jag tänkte väl det. Skicka ett PM med dina personuppgifter så tar jag kontakt med dig snarast. Jag behöver en match i kroppen och det snarast.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 1 januari 2022 21:36

Jag börjar bli sugen på ett samtal till akutenheten, AE. Vill så gärna prata av mig ångesten jag känner. Har ont i magen och mellangärdet och det är fullt möjligt att det beror på ångest och inga påtagliga (riktiga) krämpor. Vill även prata vardagliga ting såsom musik, sport och film. Men det brukar inte tas emot väl när man pratar om roliga saker, då blir de purkna däruppe på psyket. Dock går jag inte på finten att jag ska komma upp till dem för ett snack, då risken är överhängande att man blir tvångsvårdad. Jag måste vara med på mina föräldrars gravsättning och kan inte sitta inlåst på hispan då. Åh, jag vet inte vad jag vill.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 januari 2022 20:26

I somras försmäktade jag på sjukhuset, LPT:ad (tvångsvård) och jag ringde en kompis. Jag sa att jag skulle bjuda honom på krogen när jag kom ut från hispan. Saker och ting har kommit ivägen, men nu ska det bli av. Om jag nu har pengar. Det blev ett dyrt klockköp i höstas och jag vet ärligt talat inte hur mycket jag har på kontot, om jag har råd med krogen. Men ett löfte är ett löfte. Vi kanske kan skippa maten och bara dricka öl, det har jag nog råd med. Nåja, på måndag är det jag som tar ett kontoutdrag. Visar det på plus, gärna med flera tusen, så är jag redo för utgång. Cromwell House heter stället vi ska till, förresten. Vad kul vi ska ha.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 januari 2022 18:50

Ha, ha, alla som är fyllsjuka idag. Rätt åt er! Första januari är internationella pizzadagen. Gissa om Abdullah och Muhammed får slita där på sin lortiga pizzeria. Medelsvensson är trött idag och orkar inte laga mat, då blir det en flottig tingest från lokala turkstället. Pizza minns jag bara att jag åt en förra året, jag vill inte bidra till pizzaknådarens drömmar om en flott BMW. Pizza är gott i små mängder, men det får inte gå till överdrift. Tryck i er dyr pizza bara, så går jag och värmer en kartongrätt.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 1 januari 2022 18:38

Jag tog en promenad ned på byn, till konditorn, närmare bestämt. Väl där var det släckt och låst. Jag kliade mig i skallen och kom på att det är röd dag idag. Jäkla högtider som bara förstör för valigt folk. Som tur är har jag lite kakor och bakelser hemma, men man kan aldrig få för mycket av det goda.


Jag ska strax slå upp ett glas punsch, min favoritdryck, och spisa musik på 78:varvaren. Till det tar jag ett par gifflar och min sista mazarin. Just nu lyssnar jag på tokiga lilla frugan som skriker ifrån källaren. Om hon bara kunde lägga sig och vila på sin ypperliga madrass.


Jag gör ett nytt försök imorgon, hoppas att konditoriet har öppet då, men jag tvivlar. Det var ju en fasansfull tur att jag byggt upp ett lager med godsaker, jag har så jag klarar mig en bit in på nästa vecka.


Livet ska man sätta guldkant på.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 1 januari 2022 18:02

Bosse Rulltårta ska följa med mig på krogen imorgon. Vi måste få fukta struparna med lite gott att dricka, det är vår rättighet som svenska medborgare. Krogen/puben vi ska till är ett jättebra ställe som heter God vän. Där har man hängt mycket genom åren och bara blivit utkastad ett fåtal gånger ifrån. Det ska bli kul att träffa Fikret i baren, God vän-chilenarna, Wladimir och alla andra. Jag går dit med en femhundring på fickan, det får räcka. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 1 januari 2022 17:46

Året började på samma sätt som det slutade: med alldeles för mycket sömn. Jag skulle tro att det är sorg som håller mig kvar sovandes i sängen. Efter idag är det bara 364 dagar kvar av året, det gäller att fylla dem med något meningsfullt. Jag är urless på att ligga på sängen och glida in och ut i drömmarna. Det bästa vore om man skaffade sig en hobby, men vad skulle det vara? Se på film, kanske. Jag har rätt många på DVD. Men orken och koncentrationen tryter så det blir inte av att göra. Jag får väl porrsurfa och se gla' ut. Något måste jag göra av all tid. Nåja, må 2022 bli bättre än 2021. Vi får hoppas på det.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 januari 2022 02:23

Jag vaknade för drygt två timmar sedan av ett fasansfullt dunder och brak. Ett tag trodde jag det blivit inbördeskrig eller anfallskrig från ryssen. Det tog ett tag så gick det upp ett ljus; Det var ju nyårsafton. Då går de långhåriga slynglarna man ur huse för att ställa till ofog och störa hederliga medborgare i deras sömn. Då ska det tuggas tuggummi utan en tanke på sedliga medmänniskor. Ett stort usch för dagens osnutna ungdommar. Jag har också varit ung, men inte löpte jag amok för det. Jag tror bestämt jag häller upp lite punsch för att lugna nerverna lite.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards