Alla inlägg den 25 januari 2022

Av Fester Bestertester - 25 januari 2022 22:55

Som tur är har jag hållt mig ifrån att ringa akutenheten, AE, ikväll. Jag skulle verkligen vilja ringa dem och öppna mig för dem, men jag vågar inte. På torsdag förs min mamma och pappa till sin sista vila och det måste jag vara med på. Helst vill jag ringa och kanske gråta en smula, men risken finns att vården ber snuten om så kallad handräckning: de bultar på dörren, jag öppnar och får handfängsel på mig och färden går mot PIVA för en månads tvångsvård. Jag när en viss förhoppning om att ha ett sansat samtal med vem det nu är jag får på tråden om jag ringer AE, men är som sagt rädd för en överreaktion från deras sida. Vet inte hur jag ska göra. Inte kan jag ringa mina föräldrar och be om råd, då de finns i Himlen nu. Vad göra?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 januari 2022 19:52

Det har blivit 20 milligram Stesolid idag. Just nu mår jag rätt bra, det har lugnat ned sig i huvudet och skräcken att vara hjärtsjuk har minskat. Tänk vilket företag det var att hamna på 25 (tillfälligt) milligram Stesolid. Det är den medicin som ger bäst effekt och jag struntar i att den är narkotikaklassad och beroendeframkallande. Ge mig vad jag behöver och lägg sedan krutet på ungdomen. Får jag bara Clozpaine och Stesolid att proppa i mig är jag nöjd. Läkare paniskt rädda för att förskriva potenta mediciner ger jag inte mycket för.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 januari 2022 18:48

Jag är på jakt efter använda kalsonger och undrar om ni läsare kan hjälpa mig. Ett extra plus är det om fartränder finnes Jag brukar mikra dem ett par minuter, sedan är de redo att sniffas på. Ett par kalsonger är att föredra om man jämför med Internetporr. Så var inte blyg, se till att skicka mig just dina kalsonger. Ja just det, jag höll på att glömma en sak: använda strumpor med mycket fotsvett i tages också tacksamt emot.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 25 januari 2022 18:01

Det blev inget samtal till akutenheten, AE igår heller. Har inte ringt dem på flera dagar och hoppas att jag håller mig ifrån att okynnesringa dem. Jag tycker jag sköter mig rätt bra på egen hand. Kanske försämras jag vartefter tiden går, för det är ju om kvällarna jag brukar må som sämst. Då, men bara då, kommer jag att slå AE en signal och gråta en skvätt.


Jag förstår att vården har järnkoll på mig och bara letar anledingar att tvångsvårda mig. Men jag utgör ingen fara för mig själv eller någon annan och därmed faller tyngsta biten bort när de kan plocka in en på LPT (tvångsvård).


Jag trivs bäst hemma där jag kan dricka hur mycket läsk och folköl som jag vill. Det enda jag saknar med att vara inlagd är maten som jag tycker är förstklassig. Men det vore rena rama snurren om man la in sig för en sådan struntsak.


"Kom och ta mig om ni kan" som gruppen Intermezzo sjöng.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 januari 2022 17:48

Sedan i fredags har nästan 140 000 personer smittats av corona/covid-19. Antalet som har blivit smittade innan smittan utbröt är hela två miljoner.Men corona är bara i undantagsfall dödlig. Man kan känna av den som en kraftig förkylning, mer dramatiskt än så behöver det inte vara. Min syster med familj smittades och de var snart på banan igen. Det är masspsykos som pågår. Vaccinera folk bara för att de inte ska bli snoriga och få lite hosta. Mig skrämmer sjukdomen inte. Blir jag sjuk så blir jag. Jag skulle inte tro att jag trillar av pinn i första taget.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 januari 2022 17:06

Jag säger bara wow. Wow! Jag träffade min kontakperson (kp) idag och det blev ett kort möte, jag hade inget att säga. Det hade min kp dock. Hon frågade mig om jag ville ha inneliggande vård och jag svarade givetvis nej. Vad ska jag på en avdelning att göra? Dessutom har jag ju gravsättningen av mina föräldrar på torsdag och den får jag inte missa. Av principskäl lägger jag aldrig in mig frivilligt. Vill de vårda mig får de ta mig på LPT (tvångsvård). Jag slapp i alla fall att betala för samtalet då receptionen var stängd när jag var på mottagningen. Tänk att betala 100 spänn för lite psykbabbel.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards