Alla inlägg den 29 januari 2022

Av Fester Bestertester - 29 januari 2022 23:33

Jag funderar på att sluta dricka starkvaror. Jag höll upp i hela två år och sju månader och kan göra det igen. Blir det permanent denna gång? Blir det ett stort misslyckande? Bara Skaparen vet. Det kostar pengar att berusa sig varje dag och jag är ju "förtidspensionär" och lever på sjukersättning eller vad det kallas. Min budget tillåter inte mycket mer än min överkonsumtion av alkohol och det vore inte fel att få en slant sparad samtidigt som det främjar både den fysiska och psykiska hälsan. Jag tror banne mig att jag gör ett försök att bli kvitt mitt missbruk en gång för alla.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 29 januari 2022 22:37

Ett band jag gillat sedan 80-talet är anarkisterna i Dead Kennedys. Lyssnar just nu på deras tredje fullängdare "Frankenchrist". Bandet fick försvara sig i rätten då visuell utsmyckning bifogad skivan kunde tolkas som penisar. Typiskt pryda USA. Jag gillar Jello Biafra, frontmannen trots hans politika åsikter och sexuella läggning. Lite får man ha överseende med. Det är banne mig det bästa punkbandet jag vet. Gillar du punk, har du något favoritband?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 januari 2022 21:52

Efter att frugan misslyckats kapitalt i köket tvingades jag snärta henne på lår och gump i uppfostrande syfte och med hopp om att hon någon gång ska lära sig kokkonstens grunder. Är det för mycket begärt att ens fru ska kunna laga lite enklare mat? Nej, just det. Det kunde ha slutat med matförgiftning, då hon serverade kycklingfiléer som ej var genomstekta. Jag hade god lust att ge henne ett par snabba örfilar, men det stannade vid några snärtar på hennes gropiga lår och delikata rumpa. "You do bad, now in the basement and stay there for a few days" blev mina ord till henne. Jag fick nästan släpa ned henne i källaren, hon satte sig till motvärn. Mot mig! Hennes man! Hennes allt! Nu vill jag inte se henne på ett par dagar då hon vredgat mig svårt. Hon har sig själv att skylla, den lilla tokan.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 29 januari 2022 21:32

Jag erkänner, jag blev berusad igår. Åtta öl räckte för att ge mig minnesluckor. Nu undrar jag om jag ringde och tjatade på vården om vad det nu kan ha varit. Det är inte säkert att samtalen transkriberas så jag struntar i att läsa min journal. Jag borde sluta dricka, jag ställer ofta till det för mig själv. Du har säkert själv gjort något dumt på fyllan, men jag tvivlar på att du gjort det ens hälften så många gånger som jag. Jag lär mig visst aldrig och hade det inte varit för att jag är lat hade jag köpt starköl idag också.


MVVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 januari 2022 20:38

Jag spelar den överskattade skivan "Possessed" med Venom. Gillar inte ljudet på skivan, finner det burkigt. Sen är det en del låtar som inte är bra. På det stora hela en okej platta, inte mer. Deras tre första skivor är ju förstklassiga, så kom "Possessed" och så tappade jag intresset för bandet. Men jag har köpt deras senaste "Storm the gates" och den är riktigt bra. Jag gillar de mesta med Venom, men inte allt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 januari 2022 20:01

Jag traskade iväg till min kompis herr Hörsel i de norra delarna av staden. Väl framme stod jag mest på hans balkong och rökte. Han satt i vanlig ordning i soffan och glodde på TV. Han pratade om att gå ut och ta en öl i sommar och jag sa att jag gärna ville göra det. Sedan pratade han om att äta kinabuffé någon gång och jag vill naturligtvis det också. Men han har så svårt att komma till skott. Han vill mest sitta hemma och glo på TV. TV:n är för honom vad datorn är för mig. Tack för kaffet och pratstunden, Hörsel. Stadens lataste praktarsel.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards