Alla inlägg den 19 januari 2022

Av Fester Bestertester - 19 januari 2022 23:19

Då var det dags för injektion igen. Måste upp strax efter nio på morgonen för att traska till mottagningen för en spruta i gumpen. Jag är så trött på injektionen, främst därför att man blir kvarhållen i tre timmar så man inte ska tuppa av. Jag tar ju för bövelen min medicin som jag ska, jag vill bli kvitt sprutan. Visst, vi får kaffe och macka, men det är en klen tröst. Jag vill sköta medicineringen på egen hand. Jag är för fasen inte människa innan tolv på dagen. Jäkla psykiatri som behandlar mig som en förståndshandikappad slarver.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 januari 2022 22:30

Jag kommer under torsdagen att låta lilla frugan panera och steka torskfilé, koka potatis och anrätta en pulversås. Jag har höga förhoppningar på henne och hoppas att inga snärtar kommer att behöva delas ut. Panerat fisk har jag gjort själv, men nu har jag en liten fru och vill dra full nytta av denne. Jag hoppas och tror på en delikat måltid, tyvärr kan jag inte ta mig lite punsch och låta henne rumstera om i köket på egen hand. Nåja, det blir nog bra. Kopppla av med ett glas punsch kan jag göra efter att måltiden är tilllagad och uppäten. Naturligtvis ska lilla frugan få smaka av maten, det är hon värd. Om den inte faller mig i smaken får jag väl gå till den lokala pizzerian, men jag hoppas jag slipper göra det. Där är jag en sällan sedd gäst och tänker så förbli. Lite fisk ska väl min lilla toka kunna fixa.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 19 januari 2022 20:52

En vän till mig vill köpa mina gamla serietidningar. Jag harr sparat dem sedan jag var barn och visst kan jag tänka mig att sälja en del. Jag har mest Agent X9, men säljer inga 70-talare, men väl de från 80-talet. De ligger bara och tar upp plats, jag kan lika gärna avyttra dem. Men aldrig att jag säljer första numret av Agent X9, det kan jag nästan lova. Säljer jag den vill jag ha en okristlig summa i gengäld. Jag antar att att allt är till salu bara priset är det rätta.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 januari 2022 20:10

Nu är vi inne i andra halvan av januari och många medlemmar har "glömt" att betala medlemsavgiften till UFO-Östergötland. Det är av största vikt att vi får in medlemskapspengarna, då frivilliga donationer hör till undantagen. Se nu till att fortsätta hålla fanan högt, öppna pluskan och hjälp oss i vårt livsviktiga arbete. Bli medlem du också, oavsett var du bor. Så länge det inte är i Pålsboda, helvetet på jorden.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 19 januari 2022 19:17

Under kvällen var min syster och hennes man hemma hos mig för att hämta en räkning. Vi pratade om ditten och datten och det visade sig att en ur personalen på Mötesplats Helknas var parallellklasskompis med syrrans man. Jag prisade den mannen, men tydligen var han en av några som mobbade syrrans man. Det hade jag aldrig trott, han som är så vänlig. Men vi bär väl alla på dåligt samvete över hur vi betett oss och bemött andra människor. Ska bli kul att hälsa till honom (med smeknmanet inkluderat) från syrrans man.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards