Alla inlägg den 22 januari 2022

Av Fester Bestertester - 22 januari 2022 23:48

Imorgon söndag kommer Nils-Erik med fru hem till min lilla boning. Hans fru och min ska göra kalops till oss fyra och det ser jag fram emot. Dagen börjar med att jag skrubbar lilla frugan i duschen, sedan får hon vistas i källaren tills besöket kommer. Naturligtvis är det Nils-Eriks matrona som får dra det tyngsta lasset i köket, men min stolliga lilla fru kanske snappar upp ett och annat. Jag har punsch, jag har likör, jag har cigariller. Allt som krävs för en trevlig dag och afton finns här hemma, med andra ord. Hoppas bara att min lilla fru uppför sig väl så att inga snärtar ska behöva delas ut. Jag kan knappt bärga mig tills det är dags för finbesök.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 22 januari 2022 23:06

Jodå, en annan har sedan ett par månaders tid (skulle jag tro) kraftigt dragit ned på rökandet av cigaretter. Idag har det bara blivit fyra ciggisar rökta och tror inte jag kommer att ta någon mer innan jag går och lägger mig. Det är förträffligt, det är enastående! Drömmen är att bli helt rökfri, men det stannar kanske vid just en dröm. Men drömma måste man få göra. Jag som snittade ett paket om dagen förut röker cirka en tredjedel mindre sedan en tid. Det kanske är dags att bli medlem i VISIR, "Vi som inte röker".


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 januari 2022 21:35

Tyvärr måste jag meddela att jag under kvällen ringt akutenheten, AE. Jag gjorde det inte på fyllan då jag inte har något starkt hemma. Jag fick frågan om jag druckit något, men svaret blev ett nej, ett rungande nej.


Beskrev min situation och mina symptom och jag blev erbjuden att komma upp till dem på AE, men jag tackade nej. Jag vill inte bli inlagd, jag måste vara med på mina föräldrars gravsättning på torsdag.


Efter torsdag kan jag bli nipprig och nojig, men inte innan dess. Tänk att mista det sista farvälet bara för att man känner sig en smula deppig. Inte bra. Men samtidigt har jag jobbiga röster i huvudet, men det kan jag leva med.


Inte skickar väl AE polisen på mig? Det är ett par timmar sedan samtalet, de borde redan vara här om nu vården överreagerar och skickar grisen på mig. Nej, jag kan nog sussa gott utan rädsla för att bylingen kommer och ringer på.


Jag ringer er igen i slutet på veckan, AE. Då får vi se om jag sys in eller ej.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 januari 2022 15:51

Som vanligt sov jag hela morgonen och dagen. Det enda jag fått uträtt är ett besök till mataffären. Folköl, Coca-Cola och färdigmat inhandlades. Det mest nödvändiga, då jag redan hade cigg hemma. Nu ska jag bara slöa bort lördagen så tar jag nya tag imorgon. Söndag kanske är dagen då allt lossnar för mig. Skulle inte tro det, va'?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards