Alla inlägg den 28 januari 2022

Av Fester Bestertester - 28 januari 2022 20:27

Jag grunnar på att ringa akutenheten, AE senare ikväll. Vill prata med en kvinna, ingen bufflig mansperson. En kvinna jag kan gråta ut hos, inte någon känslokal gubbe. För sliddjur kan jag öppna mig, för snoppbärare har jag inget att säga till. Jag vill prata med D eller S, de känner jag sedan gammalt, fast S jobbar som skötare på en av avdelningarna, men D går att nå via psykakuten. Jag har ingen mamma som kan få mig att koppla av, jag får förlita mig på vårdpersonal, att de gör jobbet. Ett femminuterssamtal om dagen är väl inte för mycket begärt? Kära personal på akutenheten: ni har blivit mina vänner i cyberrymden.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 januari 2022 17:12

Jag får med mig kompisen Bosse Rulltårta till bästa puben God vän. Jag ska få låna en tvåhundring av honom plus att jag har några hundralappar i plånboken. Varför sitta hemma och ha det tråkigt när man kan möta hela världen på God vän? Det ska bli kul att slänga käft med Fikret i baren. Jag har lärt mig några persiska fraser som jag ska briljera med. Sedan hoppas jag att jag har turen på min sida, då jag tänkt spela på Jack Vegas-maskinerna. En femhundring är inte omöjligt att vinna. Men God vän-chilenarna och han Muhammed brukar sitta hela kvällen vid spelmaskinerna, så jag kanske inte kommer till skott. Kanske är bättre att lägga alla pengar på drickat, jag får se hur jag gör. Naturligtvis hoppas man ju på att träffa en kvinna, men de allra flesta är antingen frigida eller lesbiska. Nåja, snart drar jag.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 28 januari 2022 17:03

Jag funderar på att hämta ut en flaska Alimemazin på apoteket imorgon. Skulle ha gjort det idag, men glömde bort det. Den är svagt sederande och jag behöver allt i lugnande väg jag kan få händerna på. Mår inget vidare, känner av smärta i bröstet och ned i vänster arm och hand. Håller mitt hjärta på att lägga av finns det inget sjukvården kan göra för mig. Men chansen finns att det bara är psykiskt framkallade symptom. Jag hoppas, hoppas, hoppas på det senare.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards