Alla inlägg den 5 januari 2022

Av Fester Bestertester - 5 januari 2022 18:52

Gänget och jag satt i Olaiparken under eftermiddagen och läskade oss. En snutbil kom åkandes på gatan som löper längsmed parken. Naturligtvis stannade den och ut klev två hetsiga och teststeronstinna bylingar. Jag ställde burken jag drack ur under bänken, men Finske mannen hade inte samma tur, han hann inte gömma sitt dricka. "Här får ni inte sitta och berusa er" sa en av grisarna karskt och tog tag i Finske mannen. Det bar sig inte bättre än att hans flaska Marinella föll till marken och flaskan gick i bitar. Stackars Finske mannen hade bara börjat dricka av den. Vi andra satt tysta och stilla medans snuten förde bort honom för färd till polishuset. Nåja, man kan inte ha tur varje suptillfälle. Det positiva var att ingen annan av oss hamnade i fyllecell i alla fall. Att berusa sig i offentligheten är alltid ett vågspel.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 5 januari 2022 18:18

Idag har jag varit på RFSL och beställt hem en kille. Jag har plockat fram glas och brännvin och har groggvirket i kylen. Vi har varit på varandra tidigare, men nu är det ett tag sedan. Det ska bli kul att bli lite salongsberusad och vågad. Jag tänkte spexa genom att föra upp spritflaskan i rumpan och vicka förföriskt på den. Sedan kopplar jag några grepp på killen och går hela vägen med honom, ända till klimax i min säng. Fisringen är rentvättad och redo för påhälsning. Det är jag också...


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 5 januari 2022 17:51

Det blev att ge sig ut på stan i jakt på pantburkar och -flaskor. Jag skrapade ihop 26 kronor, det var inte illa. De pengarna sparar jag tills på fredag, då Bosse Rulltårta och jag ska till bästa puben God vän. Jag tänkte ta med mig en femhundring plus alla pengar jag får ifrån panten. Det ska väl räcka till en helkväll. Kanske dricka för femhundringen och spela Jack Vegas för resten. Jag har fått blodad tand, jag ger mig ut på burkjakt imorgon också. Kanske blir det en tjuga eller två, allt är välkommet. Nu är det bara tre dagar kvar tills det smäller. Hela världen möts på God vän!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 5 januari 2022 00:15

Av någon mysko anledning vill jag inte gå och lägga mig om nätterna. kan vara för att jag är understimulerad eller för att jag fruktar en ny och långtråkig dag. Jag sitter och hoppar runt på olika sidor på Internet utan en tanke på att gå och lägga mig. Oftast blir jag trött av nattmedicinen och tar den därför senare än jag ska. Imorgon har jag boendestöd och injektion på schemat och det på morgonen. Jag borde verkligen gå och lägga mig, men vill inte göra det. Kanske tar jag en vaknatt, det fixar jag ju med lätthet. Hoppas bara jag slipper kommenderande röster för det är blött ute och jag har ingen lust att trava runt på gatorna om natten. Att det ska vara så svårt att komma till ro.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards