Alla inlägg den 4 januari 2022

Av Fester Bestertester - 4 januari 2022 22:23

Vissa får allt, andra ingenting. Jag hör till de som aldrig får något. Jag har i och för sig försörjningsstöd, men lite ska jag väl ha tillbaka efter alla år som förvärvsarbetande. Se bara på min vän Bosse Rulltårta, han är rena rama Joakim von Anka. En annan har levt på bara pasta med ketchup i flera dagar på grund av att soc är så snåla. Jag sparar dock pengar för att kunna gå ut med Bosse till helgen som kommer. Det är ju att rulla hatt jag vill göra, inte sitta hemma och suga på ramarna.


På fredag har Bosse Rulltårta och jag bestämt oss för att gå till den lokala krogen God vän. Förhoppningen är att han ska bjuda på ett par bärs. Det har han råd med då han har a-kassa till skillnad mot en annan. Sedan funderar jag på att spela kanske femtio spänn på Jack Vegas-maskinerna. Fast de brukar vara upptagna mest hela tiden.


Hade det inte varit för min dåliga rygg så hade jag sökt jobb. Men ni vet väl att kraftig smärta där bak inte är att leka med. Jag är less på att vara fattig. Jag tror nästan att jag vill ha ett jobb. Nästan.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 4 januari 2022 21:32

Stolliga lilla frugan fick i uppdrag att steka mig två köttbitar, koka potatis och vispa ihop en färdig sås i pulverform. Slutresultat blev mycket lyckat. Köttet blev genomstekt, precis som jag vill ha det och potatisen smakade bra. Inte en endaste snärt blev jag tvungen att utdela, det är ju positivt det också. Jag åt mig mätt, men sparade en liten bit kött till frugan samt en halv potatis med sås på. Hennes framgångar i köket ska uppmuntras, jag är så generös att jag rodnar. Imorgon ska hon få steka falukorv, men den ska lagas till på mitt eget lilla sätt: tunna skivor och på gränsen till brända. Misslyckas hon med den enkla rätten kommer snärtar att utdelas, men det har hon i så fall gjort sig förtjänt av. Men idag blev det i alla fall mycket lyckat med lilla frugans matlagning.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 4 januari 2022 19:40

Här sitter jag i min ensamhet och bara slösurfar. Har ingen ork att ta tag i mitt liv och jag hatar det. Jag skulle tro att jag lider av så kallade negativa symptom. Dock kom jag iväg till mataffären, alltid något. Jag bävar inför morgondagen då jag måste upp redan halv nio för det fördömda boendestödet. Sedan ska jag få min injektion på Spiranmottagningen. Usch! Det är knappt att jag ens orkar gå ned på gården och röka, då är det illa. Jag får väl göra tidig kväll och sova så att jag är utsövd när väckarklockan ringer. Ännu en meningslös dag har snart passerat.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 januari 2022 19:11

Det blev en fin sittning i Hörsalsparken under dagen. Det var jag, Finske mannen, Viggar'n och Mannen med militärkepsen. Jag försov mig i morse, men var på plats strax innan klockan elva. Jag spenderade nästan hela dagen där och gissa om jag var slirig och vinglig när jag gick hem. Som tur var var det snutfritt, så jag slapp fyllecell. Nu har jag sovit ett par timmar, sovit ruset av mig. Nästan i alla fall. Det här måste vi göra om snarast, grabbbar.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards