Alla inlägg den 6 januari 2022

Av Fester Bestertester - 6 januari 2022 23:54

Jag gör som Ronny och Bosse Rulltårta och tar med mig en kompis till krogen God vän. Jag lovade i ett svagt ögonblick att bjuda honom och nu får jag stå mitt kast. Jag hade tänkt att börja med vitlöksbröd med tomatsallad för 65 kronor. 130 spänn alltså i och med att jag bjuder kompisen. Sedan hade jag tänkt att äta en kötträtt, kanske entrecôte med bearnaisesås för 169 kronor, det blir alltså 338 kronor för två personer. Sedan ska allt sköljas ned med öl, så notan blir dyr. Vi har pratat länge om att gå ut och nu ska det äntligen bli av.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 januari 2022 20:28

Imorgon ska jag och Bosse Rulltårta gå på bästa puben/krogen God vän. Bosse tar med sig en svullen plånbok och jag cirka 550 kronor. Saken är den att jag letat pant på stan idag igen och fick ihop arton kronor rätt ned i plånboken. Ska bli så kul att snacka persiska med Fikret (jag kan några fraser) och frottera sig med God vän-chilenarna, Wladimir, Muhammed och alla andra. En garanterat Moderat-fri pub, de har sina stamlokus att gå till och vi arbetare vårt. Fast jag arbetar ju inte, men är ändå röd i själ och hjärta. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 6 januari 2022 19:45

Idag har jag inte gjort många knop. Har bara legat på sängen fast jag har varit uppe nån timma nu. Jag som skulle besökt min sjuka faster, det sket sig. Nu är det bara att förbereda sig på nästa natt och försöka komma ur sängen imorgon. Jag har läkarsamtal redan klockan nio imorgon, så det får inte bli så sent i säng inatt. Som tur var hade jag både Coca-Cola Zero och tre folköl de ska jag sätta i mig under kvällen. De kommer rätt ofta dessa dagar jag inget orkar göra.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 januari 2022 01:21

Hallå där ute i natten! Detta är herr X och jag är på prima humör. Jag hade tänkt ta en vaknatt, är inte det minsta trött trots att jag varit uppe sedan klockan sju imorse med undantag för en timmas sömn lite senare på morgonen.


Hade ett fint samtal med akutenheten nyss. Jag presenterade mig med mitt namn, men har ett relativt knasigt efternamn, så jag behövde inte repetera mig eller tala om mitt personnummer.


Damen i andra änden sa att jag hade ringt dem igår också, det har jag inget minne av. Jag hade druckit en hela konjak och fick minnesluckor. Nu får det vara bra med ringandet till AE, annars finns risken att jag snackar in mig på psyket.


Just nu lyssnar jag på en ganska medioker skiva, nämligen "Physical grafitti" med Led Zeppelin och dricker ölen Burgenfels, en 2,8:a. Jag mår bra och har inga planer på att gå och lägga mig.


Aj, aj, inte ringa AE något mer på ett tag. Jag vill inte ropa varg i onödan och bli stämplad som kverulant och uppmärksamhetssökande.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards