Alla inlägg den 23 januari 2022

Av Fester Bestertester - 23 januari 2022 23:55

Jag skickade precis ett SMS till en gammal kompis där jag frågade om han var vaken. Jag har inget svar fått, så jag antar att han ligger och sussar. Synd, då jag känner mig ensam och gärna vill ha någon att prata med. Jag får väl konversera med rösterna i huvudet istället. Inte optimalt, men vad ska jag göra när ingen kan ringa så här dags?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 januari 2022 23:48

Nu har både jag och kompisen skjutit upp vårt krogbesök länge nog, nu måste det bli av. Pengar har jag sparat, så jag kommer att bjuda honom på vad han vill ha, det lovade jag honom redan i somras när jag fick ett omättligt begär efter krogmat och öl. Kanske kör vi med vitlöksbröd som förrätt, kanske kör vi bara på en huvudrätt. Hursomhelst ska det bli både trevligt och gott. Men stupfull kommer jag inte att bli, jag nöjer mig med en fyra, fem öl. Bra för plånboken är det också. Ska vi gå ut denna vecka, kompis?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 januari 2022 23:06

Jag har inte ringt akutenheten idag. Ett stort grattis till mig själv! Jag kommer inte att ringa dem på några dagar. Jag har en läkartid på tisdag, det får räcka med det då. Några lindrande ord kunde jag behöva, men jag har gett mig fasen på att inte ringa AE förrän den 27:e, dagen mina föräldrar gravsätts. Jag har snus, jag har cigaretter, jag har Coca-Cola. Det här ska jag klara utan att blanda in vården.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 januari 2022 20:53

Det lutar åt ett samtal till akutenheten, AE ikväll. Är trött på att bara sitta och glo på datorskärmen och är förbaskat trött på mina röster. Det känns som att jag håller på att explosidera vilken minut som helst. Jag får tillsägelser av vissa röster och antar att det bara är min sjukdom som spökar, men helt säker är jag inte. Jag håller kanske på att glida in i en psykos. Som tur är funkar sömnen bra, annars hade jag varit färdig för hispan. Bara tanken på att vandra fram och tillbaka i korridoren får det att vändas i magen på mig. Snälla vården, lås inte in mig. Jag söker endast lite tröst i ett tungt skede av mitt liv med tre dödsfall förra året.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 januari 2022 19:44

Härmed bjuder jag ut min gamla och pålitliga fonograf till försäljning. Jag vill ha 3000 för den, men kan gå med på att pruta ned priset en smula. Den klarar att spela upp så kallade stenkakor och det med förstklassiskt ljud. Hör av dig till mig snarast då jag redan har en vevgrammofon och behöver lösgöra lite utrymme. Du lär inte bli besviken.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 januari 2022 18:56

En titt i askkoppen visar tre cigaretter, sedan tog jag minst en när jag var ute förut. Säg två då, så ligger jag på fem rökta cigaretter idag. Det har gått över förväntan att mer än halvera intaget, men målet är så klart att bli helt rökfri. Dit når jag kanske aldrig, men om jag undersöker mitt hjärta och det visar på kärlkramp måste jag klippa rökningen omedelbums. Vad fasen, kvinnor som röker slutar när de blir gravida. Men de har en större morot än jag, dee ansvarar för ett nytt liv. Nåja, jag får kämpa på i min ensamhet. Aldrig mer ett paket om dagen, så mycket kan jag lova.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 januari 2022 17:35

Min syster håller på att tömma våra föräldrars lägenhet på saker vi vill ha innan flyttfirman kommer och tar med sig allt. Jag fick gå tre gånger för att hämta hem mina seriealbum som legat i föräldrarnas förråd olästa. Nu är det klart, lägenheten kommer att tömmas med start imorgon. Jag får en tår i ögat när jag är i deras lägenhet, mamma och pappa finns ju inte där längre. Nåja, jag har fått med mig det mesta av mina saker, plus några DVD-filmer. Det ska bli skönt när vi slipper hålla på att rumstera om i föräldrarnas lägenhet.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards