Alla inlägg den 27 januari 2022

Av Fester Bestertester - 27 januari 2022 21:17

Idag firar vi att arbetslägret Auschwitz togs över av Ivan och de tyska lägervakterna fick fly hals över huvud när kosackerna stormade fram med bössan i högsta hugg. Tydligen gasades sex miljarder judar, zigenare, förståndshandikappade och kommunister i läger som nyss nämnda Auschwitz, Sobibor, Bergen Belsen och Dachau. Snacka om gasning på högsta nivå, ingen blev sjuk efter att ha dragit ut de döda ur gaskammrarna och liken brändes i rekordfart. Jag struntar blankt i vad som hänt eller inte hänt, det är en evighet sedan andra världskriget. Men för all del, det var tur att ryssen befriade Europa och fick sitt östblock. Det fungerade ju som smort och utan gnissel. Ska vi inte passa på att hylla kommunismen en smula när vi ändå är igång?


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 27 januari 2022 20:33

Som min gamla morfar sa: hå hå, ja ja. Jag kämpar på mot röksuget. Tror att det har blivit fyra stycken idag och snart en till, en femte. Ingen katastrof, "no danger on the roof" som de säger på engelska. Ett bloss är avkopplande och skingrar tankarna, tar udden av grubblerierna. Att det är cancerframkallande struntar jag i, jag måste få röka om än inte så mycket längre. Vi ses nere på gården om fem minuter.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 januari 2022 19:41

Det blir att slå en signal till min burgna kompis Bosse Rulltårta och höra om han kan låna ut en femhundring. Saken är den att det är fredag imorgon och jag är sugen på att gå till bästa puben God vän. Naturligtvis hoppas jag att polar'n följer med, men vill han inte så går jag själv. Jag har ju lärt känna de andra stammisarna med Wladimir i spetsen. 500 kronor är mycket pengar för mig, men ingen stor summa för min rika kompis. Ibland undrar jag om Bosse Rulltårta är Moderat, det vore inte bra. Jag vill bara ha några öl i mig i trevligt sällskap, är det för mycket att begära? Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 27 januari 2022 18:41

Jag och en adonis fattade tycke för varandra när vi träffades på RFSL. Vi har hånglat tidigare, men aldrig gått hela vägen. Men ikväll ska det bli av, han ska komma hem till mig klockan åtta. Jag har rakat mig därnere och även i ansiktet och duttat på after shave så man luktar gott. Vi värmer upp med varsin drink eller två och så får vi se vad som händer. Jag vill brottas och ta på honom både här och där. Jag hoppas det slutar med att vi båda två ligger utpumpade på min säng med sladdriga könsorgan. Mina förväntningar är högt ställda.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 27 januari 2022 17:22

Det hade blivit något slags missförstånde, mina föräldrar gravsattes aldrig idag. Ett telefonsamtal ringdes för att höra om någon kunde gräva en grop, men gick ej på grund av tjäle i marken. Fasen, nu ska jag alltså plågas i sex dagar till tills det faktiskt blir av. Jag orkar inte med krånglet efter dödsfallen.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards