Alla inlägg den 10 januari 2022

Av Fester Bestertester - 10 januari 2022 19:23

Min hjärna går på för fullt. Saken är den att jag varit bland folk hela dagen och kände snart ett stort obehag. Jag gillar inte folksamlingar, jag gillar inte sorl. Och jag gillar definitivt inte overklighetskänslorna jag får ibland. Jag är som i en bubbla och ibland tror jag att jag är osynlig.


Jag var en sväng på Mötesplats Helknas, men det var samma sak där. Folk som tjattrade i mun på varandra och pockade på min uppmärksamhet. Jag svepte kaffet jag hade och tackade för mig. Tackade och tackade, jag bara reste mig och gick.


Nu sitter jag här med 20 milligram Stesolid i kroppen och saker har lugnat ned sig i alla fall lite grann. Har fortfarande de fördömda rösterna, de blir jag visst aldrig av med. De är onda, de är demoner som tagit mig i besittning.


Den som ändå hade starköl att lugna sig med. Jag skulle ge ett kungarike för tolv burkar Norrlands djup. Det blir att förlita sig på medicinen då jag har tagit ett uppehåll i drickandet. Anledningen att jag inget sov natten som var var att jag bommade kvälls-/nattmedicinen. Det är ju själva den att man inte ska kunna somna och förbli sovandes som normala personer. Men så'n är jag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 10 januari 2022 04:40

Äsch då, det blev ingen sömn inatt. Men mig går det ingen nöd på, då jag sovit under dagen. Det innebär att jag om några timmar kommer att ta min månadsdusch, idag ska det bli av. Det stinker om mig och jag har kraftig fotsvett, vilket jag känner hela vägen från fötterna upp till min näsa. Jag kommer att bli som en ny människa efter duschen och det ska bli skönt att byta t-shirt från den jag haft på mig i fyra veckor nu. Jag duschar en gång i månaden vare sig det behövs eller inte. Renlighet står högt upp på min agenda. Förhoppningen är att inget sova under dagen så att jag är riktigt trött natten till tisdagen. Men visst fixar jag två vaknätter i rad, det har jag lyckats med många gånger.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards