Alla inlägg den 9 januari 2022

Av Fester Bestertester - 9 januari 2022 23:33

Just nu mår jag bra, jag har kommit till ro efter mycket om och men. Men det krävdes 40 milligram Stesolid för att uppnå detta förträffliga stadium. Jag har samlat Stesolid och inte tagit så mycket jag får varje dag. Då bygger man snabbt upp en tolerans och det är inte eftersträvansvärt. Jag brukar lägga den överblivna Stesoliden i en burk och den har jag nallat av idag. Vissa dagar behöver jag ingen benso, andra dagar (som idag) tarvar jag större doser. Jag har en oöppnad förpackning Diazepam hemma (samma som Stesolid), men den hade jag inte tänkt röra. Någon måtta får det vara. Jag har säkert flera hundra milligram sparade och det känns tryggt. Förpackningen jag har hemma måste jag snarast lämna in på mottagningen, annars blir de gramse på mig. Det gör inget, jag har ett stort lager att ta av.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 januari 2022 17:11

Klockan var runt fyra på eftermiddagen när jag fick nog av sängliggandet, jag steg upp på ostadiga ben. Lyckades ta mig till mataffären för cigg, öl och Coca-Cola Zero. Jag har därmed vad som krävs för både en och två innesittardagar. Jag kan sova ett helt dygn om jag så skulle vilja, det måste ha medicinerna att göra. Det i kombination med sorg. Nåja, nu ska jag vara uppe i alla fall sex timmar till. Wish me luck.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 januari 2022 00:12

Jaha, då sitter man här vid datorn fast det är natt och jag borde gå och lägga mig. Att lägga sig efter en dag utan att ha uppnått ett skapandes grand är ångestframkallande. Man vill inte vakna upp till en ny sysslolös dag.


Kanske vore ett förvärvsarbete något för mig, men då måste jag minska på mina medicindoser och kanske till och med ta bort vissa preparat. Jag är fasligt trött om morgnarna, jag sover tills fram på eftermiddagen eller tidig kväll.


Jag skulle kunna testa att lägga mig fullt påklädd, så kan jag kliva ur slafen om det blir för jobbigt att ligga och vrida och vända på sig utan att få sömn. Då får det bli en sittning vid datorn igen. Vi får se hur jag gör.


MVH/Herr X


Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards