Alla inlägg den 2 mars 2022

Av Fester Bestertester - 2 mars 2022 21:22

Då är torsdagen snart här och med den den förhatliga sprutan som ska tas varannan vecka. Gruppen med patienter som får den har växt sig så stor att den måste delas och injektioner ges varje vecka åt oss stackars satar som får injektioner.


Jag hoppas att jag får tabletter istället för spruta imorgon, det är eländigt att sitta och glo i tre timmar som man blir tvingad att göra. Det återstår att se vad som händer imorgon och om farbror polisen kommer och hämtar mig om jag inte dyker upp på mottagningen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 mars 2022 20:38

Jag har glädjen att meddela att jag och Bosse Rulltårta ska till bästa puben God vän imorgon torsdag. Med oss tar vi min ynka penning och Bosses svullna plånbok, vi ska festa loss rejält. På God vän träffas vi i samhällets utkant och har det trevligt. Det ska bli kul att åter möta Wladimir och Ismedin, lyssna på persisk musik och sänka några Pripps Blå. Vill du hänga på så kom till lokuset klockan sex på kvällen. Du känner igen oss på våra maskulina ansikten. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 2 mars 2022 19:37

Det blev en fin sittning med gänget idag, vi var först i ett garage och efter det i en park. Jag hade med mig hela tio öl och de gick åt allihop. Kul att se Mannen med det illröda ansiktet i toppform igen. Sin vana trogen bajsade han när vi var i garaget, men han hade vett att gå bort några extra meter när han gjorde ifrån sig. Han är hemlös och har således inte tillgång till någon toalett, det är därför han så ofta pruttar när vi ses.


Jag klarade mig bra på min ranson öl, jag hade till och med så jag kunde bjuda Finske mannen på några klunkar. Bara man nu inte dragit på sig aids eller något annat otrevligt. Nåja, vi ställer upp för varandra, vår kamratskap tar inte slut med ölen, den lever vidare.


Det har blivit kväll och dags att gå och lägga sig. Jag säger adjö till denna dag och hej, hej till nästa. Vi ses i en centralt belägen park på torsdag, kompisar.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 2 mars 2022 18:35

Mängder med människor från krigets Ukraina är på flykt och hoppas på att få komma till västeuropa. Jag välkomnar dem med öppna armar, de är riktiga flyktingar. Naturligtvis ska de återvandra när kriget är över och bygga upp sitt land igen, men under det akuta läget kan de gott få bo i Sverige. Det är riktiga flyktingar, inte ekonomiska lycksökare som de flesta andra som kommer hit. Välkommen, ukrainit.


MVH/Werner von Oben

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards