Alla inlägg den 18 mars 2022

Av Fester Bestertester - 18 mars 2022 23:21

Idag plockade jag upp lilla frugan ur källaren. Jag började med att duscha henne i kallt och uppfriskande vatten, sedan skulle hon få visa framfötterna i köket. Hon rostade bröd till mig, vilket jag avnjöt med marmelad. Jag blev nöjd och lät henne äta en hel smörgås själv. Jag gör allt för min lilla toka. Marsch ned i källaren tills det var dags för lunch. Fiskpinnar och pulvermos blev det och stolliga lilla frugan lyckades. Fiskpinnarna blev genomstekta och pulvermoset blev gott. Jag blev så glad att hon fick sig en hel halv fiskpinne till livs. Men jag kan inte ha ett virrigt litet fruntimmer springa lös i huset, jag greppade henne och ledde henne varsamt ned i källaren. Idag skötte sig frugan med den äran. Favorit i repris imorgon?


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 18 mars 2022 22:19

Åh, som jag är sugen på en krogsväng. Om helgerna brukar jag gå till bästa stället God vän och dricka öl, mingla och vara social. Tyvärr hade jag inte råd att gå dit idag, då plånboken inte tillåter dyr krogöl. Fast Fikret i baren säljer tre olika storlekar på ölen och den minsta kostar bara 40 kronor. Men inte ens det har jag råd med. Som brukligt är frågade jag Bosse Snålisen Rulltårta om ett lån, men blev nekad. Jäkla Moderat! Jag ska till soc i veckan som kommer, hoppas på en rejäl dusör så jag kan ta besöket på God vän nästa helg. Det smärtar att veta att gänget med Wladimir i spetsen är på puben och jag sitter ensam hemma. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 18 mars 2022 18:59

Helgen är snart här, då gäller det att köpa på sig god dryck på systemet. Man vill ju inte stå där utan något att dricka på söndag. Idag skippade jag a-laget, jag bar hem två svullna påsar med öl och hade en sjuttis vodka i ryggsäcken. Det blir en vända till till Systembolaget imorgon, då planerar jag att köpa sexton burkar öl, Norrlands djup. Då har jag så det räcker och blir över till helgen, kanske har jag till en liten fylla även på måndag. Att dricka är min stora hobby och en hobby måste få kosta pengar och ta tid i anspråk. Schkall!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 18 mars 2022 18:35

Eftersom jag har dåligt med pengar kommer jag inget att köpa från Systembolaget. Jag får hålla till godo med blaskiga 2,8:or. Det får duga, nödraketer som jag brukar säga. Jag ser fram emot nästa vecka, då ska jag få whisky eller vodka och öl av min kompis. Tills dess blir det helnyktert. Vad fasen, jag har ju varit ren längre tid förut, så det ska nog gå bra det här. When my ship comes in it'll be another story. Då ska jag bli full flera dagar i veckan.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards